Als je een beetje bekend bent in Rotterdam heb je vast wel eens gehoord van Supermercado, een cocktailbar-restaurant aan de Witte de Withstraat waar je kunt genieten van Latijns-Amerikaans streetfood.

Sommigen zullen zich op deze plek Blender misschien nog wel herinneren. Jammer genoeg voor Blender liep het eten daar niet zo goed en werd het concept compleet omgegooid. Binnen no-time stond Supermercado op beide voeten en begon het succes razendsnel toe te nemen.

Supermercado is losjes en doet alles met een beetje humor voor een happy vibe. Ze verdienen dan ook zeker een plekje tussen onze lijst met hotspots in Rotterdam.

SUPERMERCADO ROTTERDAM
SUPERMERCADO ROTTERDAM

CULTURELE EN FUNKY VIBES BIJ SUPERMERCADO

Wat betreft de inrichting sluit Supermercado onwijs goed aan op de sfeer in de Witte de Withstraat. Alles is lekker cultureel en funky. Qua design vinden we deze hotspot dan ook een echte kanjer. De lowkey funky vibe hangt in zowel het restaurant als in de club. Want oja! Supermercado heeft ook ‘Superdisco’ in their basement! Tip: pak de woensdagavond.

Ze serveren allerlei verschillende grote en kleine gerechten uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Mexicaanse taco’s, Peruaanse ceviche en nog veel meer internationale gerechten zullen aan je voorbij komen. En wat moeten we daarbij drinken dan? Nou gewoon, een cocktail. Daar zijn ze hier namelijk zeker niet de slechtste in.

Supermercado is uniek in zijn stijl. De combi van cocktailbar, restaurant en club werkt gewoon ontzetten goed. Je zult dan ook niet snel een soortgelijk plekje vinden. Me gusta!

Website: supermercadorotterdam.nl
Adres: Schiedamsevest 91

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!