Club Vers is inmiddels een begrip in Den Haag als het gaat om gezond en lekker lunchen. Er hangt hier altijd een relaxte sfeer, de producten vers zijn en het eten wordt met aandacht en liefde gemaakt. Dat het nou toevallig vaak ook veganistisch of vegetarisch is, wordt gewoon als extra pluspunt gezien. Hier kun je in een huiselijke omgeving genieten van gezonde en bovenal lekkere gerechten! Van de buitenkant ziet het er al heel uitnodigend uit.

Het heeft een gezellig terras waar je met mooi weer lekker in het zonnetje kunt zitten. Van binnen is Club Vers ruim opgezet waardoor het heel open is. Naast de houten tafels zijn er ook huiselijke hoekjes gemaakt met fauteuils waar je lekker in weg kunt zakken en brede banken langs de muur waar je uren kunt zitten. Club Vers heeft een stoere, maar huiselijke uitstraling. Ze hebben ook een vitrine met taarten waar het water je bij in de mond loopt. Mag je geen suiker maar wil je toch gebak? Geen probleem! Ja zelfs de taarten zijn gezond!

GENIETEN ZONDER SCHULDGEVOEL

Voorheen kwam je misschien niet graag in de buurt van Holland Spoort waar Club Vers gevestigd is. Het is inmiddels vernieuwd en met de komst van Club Vers en wat andere zaken begint het steeds hipper te worden. De foto’s van Club Vers heeft iedereen in Den Haag weleens voorbij zien komen. Ze hebben dan ook echt een uitgebreide menukaart waarbij kiezen verschrikkelijk moeilijk is. Een serieus luxeprobleem! Heerlijke broodjes, wafels, pancakes, smoothies, milkshakes noem het maar op. De beruchte toast met avocado of de spinazie wafel met gerookte zalm, srichacha mayonaise en spiegelei zijn hier nog steeds favoriet. En natuurlijk de heerlijke healthy pancakes met de lekkerste ingrediënten.

Niet alleen voor ontbijt en lunch kun je bij Club Vers terecht. Ze hebben ook  gerechten voor in de avond. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een spicy yellow thai curry of portobelloburger met kimchi en zoete aardappelfriet. Zeker de moeite waard om een keer in de avond bij Club Vers te gaan eten!

Voor elke gelegenheid kan je terecht bij Club Vers. Het is een heerlijk werkadres, de ultieme plek om de brunchen in het weekend en je kan hier ook terecht voor een snelle gezonde smoothie of koffie on the go! Kom je een dagje naar Den Haag met de trein? Zorg dan dat je bij Holland Spoor uitstapt en loop dan vooral door naar Club Vers. Een foto maken van het eten is een must, want je vrienden zullen geheid jaloers worden. Wij zijn in ieder geval fan!

Club Vers
Stationsweg 136a, Den Haag
clubvers.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders