In Utrecht-West wordt een oude fabriekshal omgebouwd tot pop-up club. Dat meldt 3voor12 . Het muziekplatform laat weten dat Elevation Events, onder meer bekend van Soenda en Smeerboel, achter de nieuwe club zit. De club gaat WAS heten en zal zich volledig richten op elektronische muziek. Het is daarmee naast Basis pas de tweede club binnen het genre in de Domstad. Verder zijn er alleen poppodia of andere evenementenlocaties die af en toe dergelijke avonden programmeren.

WAS UTRECHT BRENGT TECHNOSCENE IN BEWEGING

Geheel passend bij de stijl van de muziek komt de club op een industriële locatie. De Werkspoorkathedraal in West, vlakbij het Julianapark zal worden omgebouwd tot een club met vele verschillende plekken, zowel om te dansen als om te chillen.  De club zal plek bieden voor zo’n 800 man en de minimale leeftijd om binnen te komen zal 21 zijn.

Openingsweekend
Op 1 en 2 september opent WAS haar deuren met twee events van 23:00 tot 07:00 uur. Op vrijdag 1 september is de club voor selectors Hunee, Orpheu the Wizard en Luke Cohlen. Op zaterdag 2 september is de club het toneel voor donkere techno van Kobosil, Vril (live) en Abstract Division.

Club Was
Tractieweg 41, Utrecht
was030.nl
Bron: 3voor12 / Guestzone

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!