Zon, zee, strand! Wat is er nu lekkerder dan dat? Bij Solbeach in Scheveningen kan iedereen terecht om lekker te relaxen en te eten. Surfers, toeristen, wandelaars, jonge mensen en zelfs kids voelen zich hier op z’n plek. Lekker jezelf zijn! Het is hier groot en gezellig maar vooral open. Bij mooi weer zit je natuurlijk op het grote terras om van de zon te genieten, met een beetje geluk op zo’n lekker bankje waar je met z’n tweeën op kan zitten. Want het is hier wel altijd druk, zeker in het weekend is het een plekje veroveren.

Het interieur is tropisch, heel veel groen, planten en houten meubels. De zee is je uitzicht. Een fijn muziekje op de achtergrond maakt het af. Dit is de ultieme ongedwongen sfeer. Wat wil een mens nog meer? Een BBQ aan tafel? Yes! Dan zit je hier goed!

Cook it yourself BBQ is hier heel erg populair. Niet zo gek ook want hoe leuk is dat met het strand en de Noordzee als decor. Ze hebben hier verschillende soorten BBQ’s. Je kan kiezen uit vlees, vis of anders een mix. Ook vegetariërs kunnen losgaan op de BBQ met een vegahamburger, haloumi kaas, groente spies, avocado en champignons. Sol zorgt uiteraard voor de beste ingrediënten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers, alles is hier supervers.

Beachclub SOLBEACH DEN HAAG
Beachclub SOLBEACH DEN HAAG

COOK IT YOURSELF BBQ EN SUPPEN BIJ SOLBEACH

Heb je nog geen grote trek maar wil je wel van verschillende hapjes proeven, ga dan voor een beachclub plank S, O of L. Ideaal om te delen voor in de middag of voordat je aan een BBQ begint.

Buiten lekker eten en genieten kan je hier ook terecht voor sportieve activiteiten zoals suppen. Suppen (Stand Up Paddle) is echt voor iedereen weggelegd. Bij Sol Beach kan je de boards huren en bieden zij suplessen op zee aan.

Beachclub SOLBEACH DEN HAAG
Beachclub SOLBEACH DEN HAAG
Beachclub SOLBEACH DEN HAAG

Stand Up Paddle is een gave belevenis voor iedereen. Op een Stand Up Paddle board sta je alleen, met behulp van een lange peddel beweeg je jezelf voort en kun je sturen. Dit is een sportieve uitdaging waarbij een flink beroep op je evenwicht wordt gedaan. Naast het relaxte sfeertje merk je bij Solbeach een écht famillie gevoel. De collega’s van Solbeach zijn één grote familie, de ‘SOL’ family en dat merk je hier ook terug in de gastvrijheid en service!

Na deze inspanningen is het natuurlijk helemaal perfect om het af te sluiten met een BBQ en wellicht een lekker koud Solletje. Want die serveren ze hier natuurlijk ook!

Strandtent Solbeach Scheveningen
Strandweg 20-22, Den Haag
solbeach.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders