ZwartWit koffie in Eindhoven is de place to be voor écht goede koffie. De koffiebar is geïnspireerd op de relaxte sfeer uit Australië en is te vinden aan het Victoriapark, hoe toevallig?! Het interieur is voornamelijk voorzien van hout, houten tafels, stoelen en zelfs een houten wand, die een echte eye-catcher is in het pand. Vrijwel alles van dit interieur is door de 2 mega enthousiaste eigenaren met de hand gemaakt.

De koffie wordt gemaakt met gefilterd kraanwater waar de juiste mineralen aan toe gevoegd worden, en trust me, dit proef je gelijk bij de eerste nip. Ook de thee wordt hier op een speciale manier klaargemaakt, want no way dat ze hier het water koken. De thee wordt op de perfecte temperatuur geschonken, waardoor de smaak lekker zacht blijf.

ZWARTWIT KOFFIE EINDHOVEN: DE PLACE TO BE VOOR ÉCHT GOEDE KOFFIE IN EINDHOVEN
ZWARTWIT KOFFIE EINDHOVEN: DE PLACE TO BE VOOR ÉCHT GOEDE KOFFIE IN EINDHOVEN

Bij ZwartWit Koffie kun je ook tijdens het ontbijt en lunch terecht. De broodjes die dan te bestellen zijn, zijn allesbehalve zwart wit. Deze zijn namelijk samengesteld samen met een sterrenzaak en zorgen voor een echte smaakexplosie. Vers afgebakken broodjes die rijkelijk belegd zijn met ingrediënten die elkaar perfect aanvullen. De prijzen zijn dan wel weer lekker ZwartWit, voor maar €7 kun je een van de ultieme smaakcombinaties bestellen.

Naast dat je hier een hapje en een drankje kan doen, is het ook een heerlijke plek om relaxt te werken. Neem plaats aan de lange leestafel achterin waar je grote kans hebt dat je buurman of vrouw ook achter een laptop verscholen zit of kijk vanaf de hoge tafel tegen het raam uit op het mega toffe terras. De zon is trouwens all day long op dit terras gericht, down under feeling compleet!

Zwartwit koffie Eindhoven
ZWARTWIT KOFFIE EINDHOVEN: DE PLACE TO BE VOOR ÉCHT GOEDE KOFFIE IN EINDHOVEN

KOFFIE, THEE, ONTBIJT ÉN LUNCH

De eigenaren hebben beide in een koffiezaakje in Melbourne gewerkt waar ze besmet zijn geraakt met het koffievirus. Alle ins and outs over koffie delen ze dan ook graag met je, het eigen koffiekrantje wat in de zaak te vinden is, is hier een klein voorproefje van.

Nice to know: Het Victoriapark is nu nog een bescheiden grasveld, maar gaat mega uitgebreid worden en krijgt zelfs een eigen watertje.

ZwartWit Koffie
Victoriapark 7, Eindhoven
zwartwitkoffie.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders