Elrow Town keert terug naar Nederland, groter dan ooit. Het meeste kleurrijke festival ter wereld strijkt wederom neer op recreatiegebied Geestmerambacht, vlakbij Alkmaar. Het festivalterrein wordt aangekleed zoals we het van de elrow-familie gewend zijn: tot een kleurrijke wonderlijke wereld waarin van alles kan en gebeurt. Dit jaar met het thema: Kaos Garden. De line-up bestaat uit opzwepende techno en house verdeeld over acht verschillende area’s.

ELROW FESTIVAL AMSTERDAM 2019: GROTER, UITBUNDIGER ÉN EEN NIEUWE LOCATIE

ELROW FESTIVAL AMSTERDAM 2019: GROTER, UITBUNDIGER ÉN EEN NIEUWE LOCATIE

HET GROOTSTE ELROW FEESTJE TOT NU TOE

Het wereldwijde fenomeen vol extravagante aankleding, verwondering, muziek en kleurrijke performers is goed voor honderden feesten in verschillende landen. Het prijswinnende concept komt voort uit de koker van de creatieve Spaanse ondernemersfamilie Arnau Lasierra die vanuit Barcelona het concept dat avontuur, thematische feesten en extravagante aankleding koppelt aan de meest opzwepende elektronische beats, wereldwijd hebben uitgerold. In Nederland zijn er sinds het eerste elrow-feest in 2014 inmiddels ook al vijfentwintig shows in vier verschillende steden geweest.

Inmiddels is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld, met een hoofdkantoor — het Rowhouse — in Barcelona en 250 events in meer dan vijftig verschillende steden van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai. Vier jaar geleden streek elrow Town, het festivalconcept van de clubnight, voor het eerst neer in Nederland.

De vorige edities waren snel uitverkocht, waardoor een groot aantal fans achter het net viste. Geestmerambacht is een droomlocatie, waar bezoekers terecht kunnen in een prachtige groene omgeving in de natuur.

Wanneer: 2 september 2023
Waar: Geestmerambacht, Alkmaar
Info: elrow.com/en

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!