Op de achtste verdieping van het dakterras van Hotel Casa in Amsterdam zit bierhotspot GAPP gevestigd. Het vernieuwde concept legt de focus op lokaal, in samenwerking met ondernemers uit de buurt. Op de uitgebreide bierkaart bevinden zich voornamelijk (speciaal)bieren van lokale, vaak onbekende bierbrouwers. De gerestylede, groene hotspot in Amsterdam Oost, was voorheen bekend als NEST.

De naam heeft het dakterras te danken aan de nieuwe weg die Hotel Casa ermee is ingeslagen. GAPP is een echte ‘biergarten’, waar speciaalbiertjes van lokale brouwerijen in de spotlight worden gezet.

GROEN DAKTERRAS MET FOCUS OP SPECIAALBIEREN

Op de daktuin bij GAPP kan je even de drukte van de stad ontvluchten en waan je jezelf in een oase van groen. Op de bourgondische kaart staan veel wisselende speciaalbieren en (finger)food met biologische producten van lokale oorsprong. De local is juist degene die belangen van de stad het best weet te verkondigen, graag verhalen vertelt over z’n favoriete plekken en mensen weet te inspireren.

Naast ontspanning, is het dakterras ook een plek waar ruimte is voor afspraken, workshops en ontbreekt het niet aan sportieve activiteiten. Op het dakterras was er altijd al ruimte voor creativiteit, maar met GAPP willen zij nog meer aandacht besteden aan de details. Voorzien in de behoefte van young professionals, vriendengroepen of collega’s uit de buurt. Een locatie die geestverruimend is, zowel op professioneel als creatief vlak.

Dakterras GAPP
Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam
gapp-amsterdam.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!