Generator hostel zit gevestigd in Amsterdam Oost. Het designhostel is gevestigd in het monumentale Universiteitsgebouw gelegen aan het populaire Oosterpark. Generator staat bekend om haar comfortabele, trendy en betaalbare (hostel)kamers waarbij design de leidraad is. Met de aanwezige bars en het restaurant genaamd Nescio is Amsterdam een hotspot rijker voor zowel de toerist als de Amsterdammer.

Nescio is het kloppende hart van Generator, verdeeld over drie bijzondere ruimtes: het Café, de Auditorium bar en de Library. General Manager Gönül Uyanik: “De Bars & Restaurants zijn een heel belangrijk onderdeel van Generator. Kwalitatieve, informele maar goede service en een betaalbare prijs staan daarbij centraal. De merken waarmee we werken zijn dan ook specifiek uitgezocht omdat ze goed bij het karakter van Generator passen”.

Designhostel Generator Amsterdam
Designhostel Generator Amsterdam

Het eerste gedeelte van Nescio is het kleurrijke Café. Hier wordt een gezond ‘All Day Menu’ geserveerd met daarop heerlijke brunch gerechten zoals de benedict bagel en de avocado & eieren op toast met hot sauce. Het dinermenu bestaat uit toegankelijke en ambachtelijke gerechten, zoals de generator burger, de lam, feta & Rucola pizza van het ‘pizza menu’ of een coconut fish curry. Daarnaast is er een heerlijke selectie van verrassende snacks, salades en sandwiches en zijn er glutenvrije en vegetarische opties.

De drankkaart bestaat uit bijzondere merken, zoals Club Mate, Aqua Monaco en Proviant Limonade. Het Café is voorzien van het Coffee Lab, waar Stooker Roasting Co., lokaal gebrand in Amsterdam –Oost, geschonken wordt.

Designhostel Generator Amsterdam
Designhostel Generator Amsterdam

GENERATOR NIEUWE SPOT BIJ HET OOSTERPARK

Het tweede gedeelte van Nescio is de Auditorium bar, waar je overdag terecht kunt voor een kop koffie, thee en verse sappen. Ideaal om te werken of in een ontspannen omgeving af te spreken. In de avond worden de lichten gedempt en kun je hier genieten van verschillende biologisch en bio-dynamische wijnen.

Als je boven in het Auditorium doorsteekt, kom je uit bij het derde deel van Nescio; de Library. Deze prachtige voormalige universiteitsbibliotheek is nog helemaal in originele staat met donkerbruine boekenkasten. De toevoeging van gezellige zitjes maakt deze ruimte perfect voor meetings, vergaderingen en/of evenementen.

Generator Amsterdam heeft 564 bedden verdeelt in 168 tweepersoons-,  vierpersoonskamers en een exclusieve zespersoons Sky suite. Een bed in de vierpersoonskamers boek je vanaf 18 euro per nacht, een tweepersoonskamer boek je vanaf 70 euro per nacht.

Generator Amsterdam
generatorhostels.com
Mauritskade 57, Amsterdam

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!