In het bruisende hart van Utrecht is er een nieuwe hemel voor liefhebbers van vegan lekkernijen geopend: Have A Roll!

Have A Roll begon als een passieproject van Dennis Van Peel, dat snel uitgroeide tot een ware rage in de bakkerswereld. Zijn veganistische cinnamon rolls, een culinaire innovatie die zijn inspiratie vond in gezonde ingrediënten en ecologische principes, veroverden al snel de harten van smaakzoekers in Antwerpen en Gent. Na de succesvolle lancering van Have A Roll Amsterdam vorig jaar, was het slechts een kwestie van tijd voordat Utrecht aan de beurt was om te genieten van deze heerlijke (vegan) lekkernijen.

Have A Roll Utrecht
Have A Roll Utrecht

Menu Have A Roll: 7 iconische smaken zoals Speculaas en Cookie Dough

Wat maakt Have A Roll zo uniek? Naast hun toewijding aan veganistische principes, biedt de winkel een uitgebreid menu met 7 iconische smaken zoals Speculaas en Cookie Dough, evenals maandelijkse specials die zorgen voor een altijd veranderende smaakervaring. En voor degenen die iets verfrissends willen naast hun roll, introduceert de Utrechtse locatie een primeur: vegan soft serve van Oatly, perfect geserveerd op een verse cinnamon roll met karamelsaus.

Het succesverhaal van Have A Roll is een inspiratiebron voor alle ondernemers die dromen van het overwinnen van obstakels en het creëren van iets bijzonders. Gestart tijdens de pandemie, heeft dit merk bewezen dat de liefde voor goed eten en innovatie geen grenzen kent. Met de opening van hun nieuwste vestiging in Utrecht, is het duidelijk dat de toekomst voor Have A Roll Utrecht net zo zoet is als hun heerlijke cinnamon rolls.

Have A Roll Utrecht
Zadelstraat 4, Utrecht
havearollnederland.com

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders