The Siren Amsterdam zit gevestigd aan de boulevard van het Rokin in een statig grachtenpand. Verwacht een uniek restaurant die je mee neemt op reis door de Zuid-Europese Mediterrane keuken. Van de bruisende sfeer van Spanje tot de verfijnde smaken van Frankrijk, Italië en Griekenland: The Siren belooft een extravagante ervaring waar service en kwaliteit centraal staan.

Architect Will Erens van Too Many Agencies heeft het interieur ontworpen en wil met The Siren de schoonheid en diversiteit van het Middellandse Zeegebied uitstralen. Met marmeren en koperen accenten die een caleidoscopisch effect door de zaak creëren en een godin die over te zaak lijkt te waken.

The Siren Amsterdam-5

Eigenaren van The Siren Amsterdam zijn Roy en Mike Poppes en Michiel Dekker, bekend van restaurant Secret Garden in de Reguliersdwarsstraat. The Siren bestaat uit een restaurant met twee verdiepingen en 160 zitplaatsen, een lounge met cocktailbar met 60 plekken, plus een private diningruimte waar nog eens 22 mensen terecht kunnen.

The Siren Amsterdam
The Siren Amsterdam-5
The Siren Amsterdam

The Siren Amsterdam Menu: van huisgemaakte pasta’s tot verse zeevruchten 

Het menu bij The Siren wordt samengesteld door Executive Chef Lein Schoe en Head-Chef Michael Mulas, beide experts in de Mediterrane keuken. Het menu bij bestaat uit  huisgemaakte pasta’s, verse zeevruchten en selectie vleeswaren. Elk gerecht staat garant voor een ware extase aan smaken.

Het wijn- en cocktailmenu bij The Siren is een uitgebreide selectie van Mediterraanse smaken die de Middellandse Zee omarmen. En zin in champagne? Druk dan op de champagneknop die aan iedere tafel gevestigd zit en er komt een champagnekar naar je tafel met een ruim aanbod aan bubbels.

Kortom, The Siren Amsterdam staat niet alleen voor een gastronomische ervaring, maar ook voor een hoog entertainment gehalte met livemuziek en dj’s die staan te draaien. Of je nu komt voor een ontspannen lunch met verse oesters of om een avond te dansen en cocktails te nippen, restaurant The Siren zorgt voor onvergetelijke (diner)ervaring.

The Siren Amsterdam
Rokin 83, Amsterdam
thesirenamsterdam.com

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders