Haver zit er pas vanaf augustus dit jaar maar is nu al een begrip in Den Haag als het gaat om heerlijk ontbijten en lunchen. Met de lekkerste broodjes, sapjes, taartjes (met en zonder suiker) en koffie van Bocca is het zo fijn vertoeven in Haver. De zaak ziet er heel uitnodigend uit, bij binnenkomst voel je je dan ook gelijk thuis. Het personeel is ontzettend vriendelijk en relaxed waardoor je eigenlijk de hele middag wilt blijven.

Ze hebben veel gezonde dingen op de kaart staan maar geven ook duidelijk aan dat ze geen wereldverbeteraars willen zijn. Alles wordt gemaakt met veel liefde en het gaat bij Haver gewoon om lekker eten. Als ik vraag wat ze me kunnen aanraden dan wordt er onbewust eigenlijk bijna alles van de kaart opgenoemd. Van pancakes tot de broodjes, salades en vergeet vooral niet de zelfgemaakte granola!

HAVER EEN BEGRIP IN DEN HAAG

Haver is de ideale plek om lekker met je vriendinnen of met je gezin te lunchen. Er is zelfs een gave kinderspeelhoek die vooral opvalt door de gigantische poster van insecten. Ook als je in je eentje wilt komen om een beetje te werken (free WIFI) of om even gewoon van een heerlijk bakkie koffie wilt genieten ben je hiervoor op het juiste adres.

Wat ook superleuk is, is dat ze elke vrijdagavond geopend zijn voor diner. Elke vrijdag serveren ze de “vrijdagavondhappen” voor maar € 10,- of een 3-gangenmenu voor € 15(!), dan kan je ook nog kiezen uit drie hoofdgerechten. Er wordt benadrukt dat alles zelf wordt gemaakt met veel zorg en dat het elke week helemaal vol zit dus reserveren is een must.

Ik weet al waar ik volgende keer met mijn vriendinnen ga eten, jij ook?

Haver
Reinkenstraat 103, Den Haag
proefhaver.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders