Alsof je zo in een boetiek in een zijstraat van Parijs bent beland. Dat is de Bierboutique die haar deuren opent op de bekende Witte de Withstraat nummer 40B in Rotterdam centrum. Een nieuw pareltje in de Maasstad waar liefhebbers van de goudgele rakker verschillende speciaal biertjes kunnen proberen in een warme en rijke omgeving.

Gouden muren, fluweel beklede stoelen, zwart-wit tegels en een schitterde donkergroene bar met daaraan hoge ronde zwarte krukken. De donkergroene back bar met glazen kastjes springt direct bij binnenkomst in het oog. De lekkere borrelhapjes geserveerd op schalen ademen de bourgondische sfeer en doen de gast het water – of in dit geval bier-, in de mond lopen.

Want naast de speciaal biertjes op de tap en de 70 verschillende bieren op de fles kunnen de gasten ook kleine gerechten bestellen, zoals mooie kazen en charcuterie. Daarnaast kan er heel de week gedineerd worden en van donderdag tot en met zondag geluncht. Het eten dat dan wordt uitgeserveerd is eenvoudig met een elegante twist.

BIERBOUTIQUE ROTTERDAM
BIERBOUTIQUE ROTTERDAM

PRIMEUR VOOR ROTTERDAM

Bier is allang niet meer alleen iets voor mannen. Steeds meer vrouwen ontdekken het gele goud. Vooral speciaal biertjes zijn favoriet bij het vrouwelijk schoon. Aangezien vrouwen niet altijd dolgelukkig worden van een bruine kroeg, bedachten Wulffraat en Wouters de Bierboutique. Waarmee zij zeker de mannen niet willen buiten sluiten, maar ook een plek wil bieden aan de vrouw die graag met haar vriendinnen of date een biertje drinkt. Maar dan wel in stijl. And you know what they say: If she drinks beer, she’s a keeper…

De niet bierfanaten hoeven de Bierboutique overigens zeker niet te schuwen, want er worden ook gin tonics geserveerd en andere sterke dranken. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart en kan er ook gewoon frisdrank worden besteld. De stoere zytholoog (biersommolier) Lisa Rakers schenkt voor ieder wat wils en zit boordevol kennis over bier, dus vraag maar raak! Samen met chef Renate Boes en chef Leila Meyers gaat zij de scepter zwaaien in de Bierboutique. Renate is al jaren chef bij Opa en zal dus overigens voor velen een vertrouwd gezicht zijn.

Bierboutique
Witte de Withstraat 40B, Rotterdam
bierboutique-rotterdam.nl
Fotocredits: De Horecafabriek

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders