BOAT&CO in Amsterdam is een prachtig aparthotel in de upcoming Houthavens, met maar liefst 82 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. BOAT&CO combineert de vrijheid van thuis met een designinterieur en ‘t comfort van hotelservice. Van de IJ-zijde suites tot knusse studio appartementen: alle kamers zijn uitgerust met een complete keuken en een plek om te werken, te eten en te ontspannen. Maar bij BOAT&CO komt de vrijheid van een appartement – niet als thuis – met een wellness en gym op de begane grond, een separaat restaurant en een housekeeping service.

Home, sweet hotel. De 82 kamers zijn 82 kansen om de stad te ontdekken. Elke dag. Vanuit de One Bedroom Apartment – Voor een manager die zich enkele weken in Amsterdam vestigt. Vanuit de Waterfront Penthouse – Voor een stelletje dat de overvolle agenda lekker negeert. In de Two Bedroom Apartment – Voor gezinnen die een huis in verbouwing even ontvluchten. Of een groep vrienden die in een paar dagen alle bars en restaurants in de stad probeert te bezoeken.

BOAT&CO AMSTERDAM: PRACHTIG LUXE APARTHOTEL IN DE UPCOMING HOUTHAVENS
BOAT&CO AMSTERDAM: PRACHTIG LUXE APARTHOTEL IN DE UPCOMING HOUTHAVENS

In het atrium van het hotel mengen Houthavenaren en Amsterdammers zich moeiteloos met internationale gasten. Restaurant Vessel en de bar brengen ze vanaf november de hele dag naar BOAT&CO. Om gefocust een stuk uit te werken in de lobby en om in de wellness te ontspannen na een gymsessie. Of om een cocktail te drinken aan de bar en door de dag heen één van de lichte internationale gerechten te bestellen.

BOAT&CO AMSTERDAM: PRACHTIG LUXE APARTHOTEL IN DE UPCOMING HOUTHAVENS
BOAT&CO AMSTERDAM: PRACHTIG LUXE APARTHOTEL IN DE UPCOMING HOUTHAVENS

BOAT&CO: AMSTERDAMSE JAREN 50 IN EEN WARM JASJE GESTOKEN

Het pand van BOAT&CO is klimaatneutraal en zo goed als zelfvoorzienend, maar ondanks dat is BOAT&CO wars van futurisme. Het heeft een Martin Brudnizki warm interieur met een zweempje van de Amsterdamse jaren vijftig. Rijke materialen mengt hij met de aardse tinten van de fifties.

Als een goede buur, viert BOAT&CO haar opening vooral ook met de Amsterdammers. Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november verandert het hotel, in samenwerking met Yo-Kaw Pat, in een pop-up locatie waar lokale merken en ondernemers de kamers overnemen.

Boat&CO
Revaleiland 500, Amsterdam
boatandco.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders