Liemès Food District in het Utrechtse zit gevestigd in winkelcentrum The Wall en is een foodhall op restaurant niveau. Je kan hier terecht bij zes verschillende stands, waar de chefs gerechten bereiden uit verschillende delen van de wereld. Van Japans tot Libanees en Italiaans, inclusief een uitgebreide drankkaart. Een perfecte plek voor gezellig borrelen, een zakelijke ontmoeting of voor een date night met mede foodies.

Liemès heeft met zijn zes foodstands voor ieder wat wils. Er is bij het uitkiezen van de standhouders zorgvuldig geselecteerd op het gebruik van verse producten en kwaliteit en dat merk je aan de gerechten. Alles wat er geserveerd wordt, is op restaurantniveau.

Liemès Food District Utrecht: Foodhall op restaurantniveau in The Wall
Liemès Food District Utrecht: Foodhall op restaurantniveau in The Wall

Ga voor de tapas bij Alziseño, waar de chef typische Spaans-Argentijnse gerechten zoals verse aioli en Iberico Secreto bereidt. Kies voor de Vietnamese streetfood bites van ĂnĂn, zoals dumplings, curries en bao’s. Deze matched perfect met de lekkernijen van het Japanse Torii Sushi, zoals sashimi en nigiri.

Met stevige trek ben je bij Master Burgers of de Italiaanse keuken van Barbatella aan het juiste adres. Of ga voor de bijzonder smaakvolle Libanees-Marokkaanse gerechten van Baladi. Denk hierbij aan tajines en dips als hummus en baba ganoush. Bestellen doe je bij Liemès via een QR bij de verschillende stands waarna je plaats kan nemen aan een tafel en jouw gerechten daar worden geserveerd.

Liemès Food District Utrecht: Foodhall op restaurantniveau in The Wall

COCKTAILMENU BIJ LIEMÈS UTRECHT

Van al dat lekkere eten krijg je natuurlijk ook dorst. Of je een cocktail liefhebber bent, van speciaal bier houdt of liever een goed glas wijn drinkt, de bartenders bij Liemès weten er wel raad mee. De wijn-, cocktail- en bierkaart is er uitgebreid en heeft genoeg alcoholarme en alcoholvrije opties. Een heerlijke plek dus voor borrel, lunch en diner.

Liemès
Proostwetering 11, Utrecht
liemesfooddistrict..nl

Deel deze tips:

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.