Café Modern zit sinds 2012 gevestigd in het sfeervolle oude pand van de Twentsche Bank in Amsterdam Noord. Het pand bevindt zich in de van der Pekbuurt. In het pand zijn oude elementen van de bank aanwezig gemengd met een meer retro inrichting

Het restaurant is op de begane grond geopend van maandag tot en met zaterdag. In de avonduren wordt er gewerkt met een wisselend vijfgangen chef-menu maar je kunt altijd aanwaaien voor een klein gerechtje en drankje aan de bar. Het menu verandert elke dag afhankelijk van de verse producten die we binnen krijgen.

CAFÉ MODERN AMSTERDAM: LEKKER LUNCHEN OF DINEREN IN EEN RETROSETTING

Het lunchmenu die donderdag tot en met zondag word geserveerd, bestaat uit verschillende kleine gerechten (a la cart). In de kelder vind je een private dining ruimte in de oude kluis. Sfeer van een speakeasy waarvoor deze ook naast private dining wordt gebruikt. Zomers staan verplaatsen ze het restaurant met mooi weer naar buiten waar je tussen de planten kaarsen en sfeervol priklicht kan eten. 

CAFÉ MODERN AMSTERDAM: LEKKER LUNCHEN OF DINEREN IN EEN RETROSETTING
CAFÉ MODERN AMSTERDAM: LEKKER LUNCHEN OF DINEREN IN EEN RETROSETTING

SFEERVOLLE SETTING IN EEN OUDE BANK

Het hotel bevindt zich op de tweede verdieping en  telt drie kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen naam en eigen stijl. Er is een gedeelde keuken in het hotel dat van alle gemakken is voorzien. En in de gang een ‘snoep automaat’ gevuld met tandenborstel, regenjas en speelkaarten.

Website: modernamsterdam.nl
Adres: Meidoornweg 2

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!