There are plenty of fish in the sea, but all we want is Locale Kaap Rotterdam! Vislokaal KAAP, een vis- en vegetarisch restaurant aan de Delistraat in het knusse Katendrecht. Een ruime keuze in eerlijke en verse vis voor een goed prijsje.

Locale Kaap serveert het Rotterdamse publiek al sinds 2013 op een laagdrempelige manier vis. Vis, en dan met name kreeft en krab, hoeven namelijk helemaal niet zo idioot duur te zijn als je denkt. Hier is het mogelijk om eerlijke vis te krijgen voor een eerlijk prijsje. Daarbij zit je ook nog eens in één van de meest upcoming en hippe urban wijken van Rotterdam.

KAAP ROTTERDAM
KAAP ROTTERDAM

De sfeer voelt aan als een replicatie van de Normandische kust. Je zit er lekker aan de oude haven. Een soort kroegje waar je gemakkelijk naar binnen loopt. Dat gevoel kregen wij bij Kaap. Dat, maar dan met een zekere charme waarbij je omringd wordt door de geur van kwaliteitsvis.

KAAP ROTTERDAM
KAAP ROTTERDAM

MENU BIJ KAAP IN ROTTERDAM IS EERLIJKE ÉN VERSE VIS

Voor vislokaal Kaap is het belangrijk dat de gast weet dat de vis die zij serveren eerlijk gevangen of biologisch gekweekt is. Hierbij wordt de bijvangst ook gebruikt in plaats van weggegooid. Je zal merken dat goede vis automatisch lekkere vis is. Hier wordt gewerkt met dagverse een duurzame seizoensproducten. De Normandische oesters en de razend populaire ‘Moules-frites’ zijn meer dan de moeite waard. Trust me.

Op zoek naar een stukje Franse kust in je eigen hometown? Kaap verwelkomt je met open armen. Combineer het met een dagje Fenix Food Factory en een wandeling door het oude én nieuwe Katendrecht. Fabuleux!

Locale Kaap
Delistraat 48, Rotterdam
vislokaalkaap.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!