Het Louis Hartlooper Complex in Utrecht zit gevestigd op het sfeervolle Ledig Erf eb bevindt zich in een mooi, statig gebouw

De ideale plek voor een avondje uit! Van lekkere borrel met goede happen tot uitgebreid diner, om vervolgens nog eens af te sluiten met een kwaliteitsfilm in het filmhuis. Kortom, het Louis Hartlooper got it all!

Het pand ademt nostalgie en we worden warm ontvangen door de vriendelijke bediening. Echte gastvrijheid, in de meest pure vorm, top! Bij binnenkomst hangt er een relaxte sfeer en er is van alles te zien. Bijzonder om te ervaren dat het pand geschiedenis ademt, zonder dat het ‘muffig’ is. De tafels zijn op een knusse manier geplaatst waardoor er genoeg privacy is. Door de vele ramen komt er veel licht binnen, dit in combinatie met het gevoel van een bruin café maakt het leuk en anders.

LOUIS HARTLOOPER UTRECHT: ALL-DAY CONCEPT VOOR EEN PERFECT AVONDJE UIT

PERSONEEL LOUIS HARTLOOPER

De bediening is erg professioneel; ze hebben alles goed onder controle en maken een relaxte indruk. En die ontspannenheid voel je als gast! Precies zoals het hoort wanneer je naar een restaurant gaat. Het leuke bij Louis Hartlooper is dat het personeel veel kennis van de producten heeft, waardoor ze de klanten goed kunnen adviseren bij het maken van een keuze voor het menu met bijbehorend drankje.

Door dit goede advies begonnen we de avond met een lekker biertje, gebrouwen in hun eigen brouwerij. De avond startte met een borrelplank vol met oosterse hapjes, waaronder falafel, hummus en goede salades. Naast de perfecte smaak was ook de opmaak erg goed verzorgd. Daarna volgde een heerlijk hoofdgerecht: zalm met asperges en een tournedos met handgemaakte friet.

LOUIS HARTLOOPER UTRECHT: ALL-DAY CONCEPT VOOR EEN PERFECT AVONDJE UIT

LOUIS HARTLOOPER MENU

Juist bij dit soort gerechten proef je het verschil, en daar krijgen ze alle credits voor. Mals, vers en goed over nagedacht. Het vlees was verbazingwekkend mals, beste trounedos die wij in tijden gegeten hebben! We sloten de avond af met een koffie met huisgemaakte friandices; verschillende kleine zoetigheden.

Kortom hét adres voor een avondje uit, zowel met je vrienden als met een leuke date!

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1, Utrecht
hartlooper.nl
Foto credits header: Michael Kooren

Deel deze tips: