Midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich het Pulitzer hotel, wat bestaat uit vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Naast slapen in het elegante hotel, kun je hier ook terecht voor een ontbijt, brunch of lunch bij de Pulitzer Garden.

In een oase van rust, een prachtige marmeren bar, fluweel groene stoelen en een riant terras is dit dé perfecte spot voor een sunday brunch. Of ook wel een all-day breakfast genoemd voorzien van heerlijke gerechten.

PAUSE AT PULITZER AMSTERDAM: ALL-DAY BREAKFAST IN EEN FANTASTISCHE SETTING
PAUSE AT PULITZER AMSTERDAM: ALL-DAY BREAKFAST IN EEN FANTASTISCHE SETTING

MENU PULITZER GARDEN

Het nieuwe all-day breakfast menu biedt gasten de mogelijkheid om allerlei gerechten te proberen. De menukaart bestaat onder andere uit gerechten zoals pannenkoeken met vers rood fruit, verschillende yoghurt en acai en poke bowls. Ook staan de welbekende croque monsieur en avocado op toast op het menu.

Voor de echte zoetekauwers onder ons is keuze uit verschillende Franse macarons, eclairs en andere verschillende gebakken. De barista’s maken dit feestje compleet met de lekkerste espresso’s en latte’s van versgemalen bonen.

OASE VAN FLUWEEL EN PRACHTIG MARMER

Pulitzer Garden is de ideale plek om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds te relaxen en jezelf in de watten te laten leggen. Begin de dag met een acai bowl, gevolgd door een lunch met een heerlijke eggs royale en luid de avond in met smakelijke een aperitivo en een wijntje of een cocktail.

Het all-day breakfast menu loopt vanaf 16:00 over in het Aperitivo menu waarbij er naast smakelijke crostini’s ook voor cocktailklassiekers met een twist gekozen kan worden.

Pulitzer Garden
Prinsengracht 323, Amsterdam
pulitzeramsterdam.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders