Bij Cut Throat Amsterdam, die zich s’ werelds eerste barbershop-bar-restaurant mag noemen. Investeren ze niet alleen in hippe kapsels en strakke baarden, maar ook in streetfood gerechten en een huge terras. Deze hippe barbershop die inmiddels al drie jaar aan het Beursplein gevestigd zit, is voor menig hipster the place to go voor een nieuwe ‘mannelijke’ look.
Naast jouw nieuwe coupe, zijn er vanaf nu verschillende Caribbean gerechten van de kleurrijke kaart te bestellen. Want geïnspireerd door het personeelseten van de Caribische chefs uit keuken, was het tijd voor wat Caribbean soulfood die past bij het nieuwe ‘zonnige’ terras. Vanuit een kleurrijke foodtruck, genaamd Ed’s Caribbean Street Food, kookt chef Eudia Waarheid de sterren van de hemel met haar eigen Caribische creaties rechtstreeks uit de pan.
Cut Throat Amsterdam: BARBERSHOP VS CARIBBEAN STREETFOOD
Startende bites (zoete aardappel en-/of cassavefrietjes, empanadas met salsa beef, vegan of kip), verfrissende gerechten (Caribische salade met verse groente, acai bowl voorzien van tropisch vers fruit) of een wat grotere hap zoals de Jerk chicken en een pastalon – een lasagne van bakbanaan met kruidig gehakt, kaas en groente. Niet op de kaart- wel heel lekker- en alleen op verzoek, een vegan curry specialiteit.
Carribean streetfood maakt dorstig en daarom kunnen kleurrijke cocktails hierbij niet ontbreken. Boozy slushies, felgekleurde high balls zoals de gifgele melonade met midori/giner ale en koude biertjes vliegen bij Cut Throat van de tap.
Niet alleen voor een fany coupe zit je bij Cut Throat gebakken, maar ook voor streetfood en cocktails ben je hier aan het juiste ‘tropische’ adres.
Cut Throat
Beursplein 5, Amsterdam
cutthroatbarber.nl