Op de hoek van de Keizersgracht vind je de flagship store en het café van Marie-Stella-Maris.

De oprichter van Marie-Stella-Maris raakte geïnspireerd om zijn eigen bedrijf op te zetten toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden. Dit is dan ook de kernwaarde geworden van het bedrijf.

VERANTWOORD GENIETEN VAN EEN DRANKJE BIJ MARIE-STELLA-MARIS

Zodra je binnenkomt zie je gelijk dat het merk meer dan alleen water bevat. Marie-Stella-Maris heeft een uitgebreide verzorgingslijn uitgebracht waaronder handzeep, oliën, bodylotions, maar ook geurkaarsen en roomspray. Alles ruikt even heerlijk en de winkel nodigt uit om alles even te proberen. Dat heb ik dan ook zeker gedaan!

Bij het naar beneden gaan van de trap kun je niet om de grote lightbox heen die hier aan aan de muur hangt. Hierop staan het aantal projecten én het aantal mensen die tot nu toe zijn geholpen door de Marie-Stella-Maris foundation. Deze wand wordt continu geüpdatet naarmate er meer projecten worden opgestart in de rest van de wereld.

Elke zaterdag en zondag kun je onder de winkel terecht voor een kop koffie, thee of natuurlijk, water!
Zelf kwam ik op de vrijdag, maar mocht toch genieten van deze fijne ruimte. Het is erg knus en er staat een zeer indrukwekkend koffiezetapparaat waar het personeel graag hun kunsten op vertoont.

Al het personeel heeft een speciale training gevolgd bij Bocca om het beste uit jouw koffie te halen. Zelfs ik als niet koffie drinker kreeg er zowaar zin in! Op mooie dagen gaan de deuren naar buiten open en besef je je ineens dat je op een pareltje aan de grachten bent gestuit.

Door zelf langs te gaan, geniet je niet alleen van de mooie producten en de gezellige sfeer, maar draag je ook bij aan een van de vele schoon drinkwater projecten. Wat wil je nog meer!

Website: marie-stella-maris.com
Adres:  Keizersgracht 357HS

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders