Als je uit Den Haag komt, is de kans zeer klein dat je nog nooit in de Millers bent geweest. Millers is één van de weinige horecagelegenheden waar je ‘day & night’ terecht kan. Millers is een toegankelijk internationaal restaurant met een stijlvol en chique interieur waar je overdag terecht kan voor een heerlijke kop koffie, ontbijt, lunch of een gezellige borrel en in de avond voor een uitgebreid diner. In het weekend wordt het restaurant omgetoverd tot een gezellige club waar je kan dansen tot in de vroege uurtjes.

Millers komt nu met een nieuw concept in het gedeelte waar ze voorheen alleen open gingen voor clubavonden en besloten events: Millers Cocktail & Kitchen. Hier kan je kiezen uit maar liefst 60 verschillende cocktails en een menukaart vol heerlijke Aziatische ‘shared-dining’ gerechten. De premium cocktails zijn zelfs afgestemd op de gerechten.

Liefhebbers van Azië kunnen hier hun geluk niet op. De rode verlichting bij de bar, houten plafond bij de entree en Aziatische tekeningen aan de muur zorgen voor een ‘asian vibe’. Je kan hier gezellig en romantisch genieten in de luxe ronde banken of achterin de zaak loungen op de lage stoelen en tafels. Het interieur kan je omschrijven als chique-retro. Helemaal leuk dus!

MEER DAN 60 VERSCHILLENDE COCKTAILS OP DE KAART

Op het menu van Millers Cocktail & Kitchen vind je streetfood zoals je dat ook in Azië op de lokale marktjes aantreft. In plaats van drie gangen kun je kiezen uit verschillende kleinere gerechtjes uit Aziatische landen. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen Japans, Thais, Vietnamees, Chinees of Koreaans.

Denk aan mooie gerolde sushi, gua bao’s, szechuan beef of heerlijke curry’s. Ze hebben echt van alles wat. Ieder gerechtje heeft de grootte van een fatsoenlijk tussengerecht en drie tot vier gerechtjes zou dan ook voldoende moeten zijn voor het avondeten. Dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoeveel honger je hebt, maar geloof ons, van deze kaart krijg je trek!

Cocktails en Asian food op het Haagse Plein. Den Haag wordt steeds leuker!

Millers 
Plein 10, Den Haag
millerscocktail-kitchen.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders