Laat de dag vooral niet beginnen, laat het maar lekker ochtend blijven. Heel de dag door ontbijten is wel zo’n beetje de droom van iedereen. Vroeg zijn, daar houden wij simpele wezens nou eenmaal niet van. Lilith Coffee kwam daarom met een briljant idee. Zij serveren namelijk heel de dag door de lekkerste ontbijtjes.

Na de opening van de eerste vestiging aan de Mauritsstraat verliep het succesproces pijlsnel. Er volgde daarom ook al gauw een tweede opening aan de Delistraat, waar wij langs zijn geweest. Dit plekje hebben ze perfect uitgekozen. Katendrecht is de laatste tijd helemaal hot & happening met o.a. de Fenix Food Factory.

LILITH COFFEE ROTTERDAM
LILITH COFFEE ROTTERDAM

DÉ LEKKERSTE AMERICAN PANCAKES BIJ LILITH COFFEE

Bij Lilith denk je misschien een beetje aan die ene donkere en duistere demon uit de Hebreeuwse mythologie. Niks is echter minder waar. De inrichting mag er dan misschien een beetje donker uitzien, maar dat past wel bij het idee van laat ontbijten. Lilith is dé perfecte plek om je dag op een rustig tempo te beginnen. De mensen zijn vriendelijk en de locaties zijn heerlijk ontspannen. Je hoeft bij Lilith Coffee nog lekker even helemaal niks.

Lilith Coffee staat inmiddels vooral bekend om zijn American Pancakes. Deze zijn te verkrijgen in alle geuren, kleuren en smaken. Wij waren groot liefhebber van de pancakes met blauwe bessen. Gezond doen kunnen ze ook bij Lilith Coffee. Neem bijvoorbeeld de Acai Bowl met chocoladesmaak. Verder is Lilith Coffee natuurlijk gespecialiseerd in ja, guess what? Koffie! Hiervan vind je ook alle soorten en smaken. De keuze is reuze.

Ben jij niet zo’n vroeg vogeltje en blijf je liever tot een uur of 13:00 in je bed liggen? Dan kan je dat met een gerust hart doen, wetende dat Lilith Coffee een ontbijtje voor je zal bewaren. Amazing!

Lilith Coffee
Mauritsstraat 217, Rotterdam
lilithcoffee.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!