NNea Pizza in Amsterdam West staat bekend om de beste pizza’s van Amsterdam. De pizza’s bij dit restaurant zijn door de Italianen uitgeroepen tot de beste pizza van Nederland en staan in de top 15 van Europa. Hier is pizza een delicatesse, met zorg bereid, om langzaam van te genieten.

Bij nNea Pizza eet je Napolitaanse pizza zoals de Napolitanen deze bedoelt hebben. Geen fast food maar een eerlijk gerecht gemaakt met kwaliteitsproducten. De korst is niet crunchy maar chewy en alle ingrediënten die er gebruikt worden zijn vers en seizoensgebonden. De kaart verandert geregeld waardoor je, zelfs als vaste klant, iedere keer iets nieuws kan uitproberen.

NNEA AMSTERDAM: DE NIEUWE GENERATIE NAPOLITAANSE PIZZA
NNEA AMSTERDAM: DE NIEUWE GENERATIE NAPOLITAANSE PIZZA

Nnea pizza menu

Op de kaart bij nNea Amsterdam vind je een lange lijst klassiekers zoals de Marinara of Margherita en verassende smaken zoals pulled beef of pulpo (octopus). Favoriet zijn de Orange ’n Blue met pompoen, parmigiano, smoked paprika en hazelnoten en de Nonno Vincenzo met pikante salami. Wijnliefhebber? Vraag de sommelier om de verschillende wijnen.

Naast wat er op de kaart staat hebben ze veel meer mooie opties. Wij gaan er in ieder geval snel nog een keer heen, want alle pizza’s op het menu zien er ook uit om je vingers bij af te likken!

NNEA AMSTERDAM: DE NIEUWE GENERATIE NAPOLITAANSE PIZZA
NNEA AMSTERDAM: DE NIEUWE GENERATIE NAPOLITAANSE PIZZA

Lunchen bij nNea Pizza Amsterdam

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren ze naast pizza’s ook lunch met huisgemaakt brood van hun inmiddels beroemde deeg. Dit deeg rijst minimaal 50 uur voordat het gebakken wordt. nNea spoort dan ook iedereen aan om uitgebreid de tijd te nemen en bewust te genieten.

Nnea Amsterdam Pizza 
Bilderdijkstraat 92, Amsterdam
nneapizza.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders