Het Italiaanse Osteria Vicini in Rotterdam is een heerlijke plek om te lunchen en dineren aan de Kortekade Bij dit zaakje vind je traditionele Italiaanse gerechten in een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Remco Witberg wilde een aantal jaar geleden een tweede huiskamer voor de buurt, Kralingen, creëren. Dit resulteerde in Osteria Vicini, wat letterlijk herberg voor de buren betekent. In het gebouw van Vicini zit echter niet alleen een restaurant, maar ook een dansstudio en een kledingzaak (shoptip: de kleding wordt hier verkocht in pizzadozen!). Deze twee bevinden zich in de kelder van Vicini.

De inrichting van Osteria Vicini heeft echt iets van een woonkamer weg. Je vindt hier bijvoorbeeld moeders die even samen een bakkie gaan doen na het wegbrengen van de kinderen. ’s Avonds komen ze dan weer terug om te dineren met het hele gezin. De mannen kunnen erna dan nog even blijven hangen voor een borrel aan de bar. Je kunt wel merken dat deze zaak geliefd is in de buurt.

VICINI ROTTERDAM
VICINI ROTTERDAM

Bij Osteria Vicini in Rotterdam kom je voor een ITALIAANSE LUNCH of DINER MET HUISKAMERGEVOEL

Vicini serveert vooral traditionele Italiaanse gerechten. Juist deze authentieke smaken willen zij hun gasten aanbieden om hen een vertrouwd gevoel te geven. Deze gerechten worden natuurlijk wel bereidt met dagverse producten. De medewerkers van Vicini gaan dan ook meerdere malen per maand op zoek naar de beste en lekkerste producten van dat moment.

Vicini is geliefd bij mensen uit de buurt, maar ook door mensen uit de rest van Rotterdam. Het is de ideale plek om even met een vriend of vriendin wat bij te kletsen. Er hangt een rustige sfeer en er is een goede prijs-kwaliteitverhouding qua gerechten en drankjes. Lekker gaan!

Osteria Vicini
Kortekade 63-69, Rotterdam
vicinirotterdam.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders