Sven en Jos zijn twee ambitieuze jonge kerels die van mening zijn dat het tijd was voor een revolutie op het gebied van vis. Na hun sporen in hun horeca lang en breed te verdiend te hebben openden zij samen PESCA: Theatre of Fish. En we moeten het de jongens nageven, zij hebben echt een heel gaaf concept neergezet.

Als je binnenkomt kom je gelijk bij de vismarkt terecht. Bij de markt staan vakkundige marktmannen die samen met jou een fantastische dish samen stellen. Nadat je jouw favoriete visjes hebt gekozen ga je door naar de wijnbar (je kunt hier uiteraard ook andere drankjes kopen, maar wij houden van wijn), waar je uitgebreid wordt geadviseerd over een passende wijn. Daarna loop je door naar je tafeltje. Als je verse visjes van de markt klaar zijn kun je deze ophalen bij de visafslag.

HEERLIJKE VIS AAN DE ROZENGRACHT BIJ PESCA

Het eten bij Pesca is heerlijk! De visjes zijn allemaal stuk voor stuk verrukkelijk! Maar naast dat de kwaliteit van het eten alleen al een reden is om naar Pesca te gaan, is het ook nog eens een hele toffe hotspot om te zien.

De vismarkt in het begin, het gave menubord, de verlichte letters, de haken om je emmertje met wijn aan te maken, alles is perfect op elkaar afgestemd en echt een lust voor het oog. Door de vismarkt in het begin krijgen wij een beetje een “Spaans” gevoel, fiësta!

Jos en Sven zijn slimme jongens, door de opzet van Pesca met de vismarkt, en het zelf ophalen van je gerecht is er een stuk minder personeel nodig. De vismarkt van Pesca zorgt er ook voor dat er nauwelijks “food waste” is. Hierdoor worden er bij Pesca prijzen gehanteerd die je niet snel ergens anders in Amsterdam om omstreken zult vinden.

Kortom, heerlijk eten, een gaaf concept en een super vette setting! Nog niet geweest? GO GO GO!

Pesca Amsterdam
Rozengracht 133, Amsterdam
pesca.restaurant

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders