PK Bar & Kitchen aan de Oudegracht in Utrecht is met z’n hippe en warme interieur een lust voor het oog. Het restaurant is ruimtelijk opgezet, waardoor er plaats is voor comfortabele stoelen en tafels langs de robuuste muren. De vele planten in de zaak, het warme licht en de houten vloer zorgen ervoor dat je op elke plek knus zit, maar niet bovenop het voorgerecht van je buurman kijkt.

Daar komt bij dat PK Bar & Kitchen een tweede verdieping telt, waardoor je er ook met een grote groep vrienden of familie kunt dineren (inclusief arrangement op maat).

PK BAR & Kitchen Utrecht
PK BAR & Kitchen Utrecht

Wil je gegarandeerd wat lekkers op je bord, dan is het fijn om te weten dat het grand café beschikt over de befaamde Big Green Egg: een luxe soort barbecue van keramiek, onder andere geschikt voor  grillen, stoven, roken en slow cooking. Hiervan kun je onder andere een Australische biefstuk en tonijn bestellen. En onder het motto ‘sharing is caring’ kun je met z’n tweeën kiezen voor de vlees of vis special: een schaal vol verschillende heerlijkheden.

PK BAR & Kitchen Utrecht
PK BAR & Kitchen Utrecht

GRAND CAFÉ VOOR IEDERE GELEGENHEID

Ook als lunchcafé heb je aan PK Bar & Kitchen een goede. Op de lunchkaart vind je onder andere verschillende broodjes, maaltijdsalades, een clubsandwich, maar ook de PK burger met truffelmayonaise en uiencompote. Voor de little ones is er een volledige menukaart voor kids.

En ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsborrel, jubileumfeest of zakelijke presentatie? Laat je hier dan verzorgen door het vriendelijke personeel. Maar je kunt natuurlijk ook terecht bij de vestiging in Bilthoven.

En als je nog op zoek bent naar een goed excuus om een keertje langs te gaan: ga er een drankje doen met vrienden. Want met zowel speciaalbieren, wijnen, cocktails als (7 verschillende) gin tonics op de kaart, is dat zeker de moeite waard.

PK bar & kitchen Utrecht
Oudegracht 101, Utrecht
pkutrecht.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders