Een ‘winkel’ met een wel heel bijzonder concept is KEET aan de Oppert in Rotterdam. KEET is namelijk niet alleen een winkel, maar ook een pop-up store en een café. Exceptionele spulletjes en tasty dishes to be found!

KEET heeft inmiddels iets meer dan een jaar geleden haar plekje gevonden in de buurt van de geliefde en drukbezochte Meent. Het bijzondere aan het concept van deze winkel is dat zij webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek platform aanbieden. Omdat deze ondernemers zelf vaak geen verkooppunt hebben, kunnen zij een stellage huren en daar hun producten plaatsen.

HOTSPOT KEET ROTTERDAM
HOTSPOT KEET ROTTERDAM

Iedereen heeft namelijk wel eens te maken gekregen een besteld product wat uiteindelijk niet is wat je voor ogen had. KEET voorkomt deze situatie. Een creatief initiatief om de verschillende producten zintuigelijk waarneembaar te maken voor de klant.

KEET zit in een heel ruim en licht pand. Het is lekker toegankelijk voor iedereen en straalt frisse energie en liefheid uit. Je kan zalig je gedachten aan de wandel laten terwijl je tussen de lieve spulletjes snuffelt.

HOTSPOT KEET ROTTERDAM
HOTSPOT KEET ROTTERDAM

EXCEPTIONELE SPULLETJES EN TASTY DISHES BIJ KEET

Foodblogger Desmond (Our Hangry Kitchen) werkt samen met KEET. Hij heeft het complete menu met wel hele unieke Rotterdamse wafels in elkaar gezet. Ik heb mogen smullen van de ‘Japanese Style’ wafel. Dit is een overheerlijke, hartige wafel met kool, tonijnsalade en wasabi. Zeker het proberen waard! Verder kan je kiezen uit verse smoothies, verschillende bakkies pleur, zoete gerechten en meer. Het café is de ideale plek om een boek te lezen of om achter je laptop te werken.

KEET is een vernieuwende hotspot in Rotterdam. Shopping en food komen hier samen aan de Oppert in een mooi geheel. En wat betreft de wafels… wij zijn fan!

Website: keetrotterdam.nl
Adres: Oppert 2A

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!