Aan de achterkant van de populaire De Hallen in Amsterdam Oud West vind je de geweldige urban bistro Remise47. Een rustpunt voor lunch, brunch en diner in de tramremise in Oud West.

Waar voorheen de elektrische trams werden onderhouden kun je nu heerlijk genieten. Het pand behoord natuurlijk niet voor niets tot het erfgoed van Amsterdam. Wanneer je aankomt bij hotspot Remise47 valt direct het geweldige terras op. Lekker ruim, veel zitplek en zonovergoten.

Het restaurant bevindt zich aan de voorzijde van het pand. In hetzelfde pand vind je namelijk ook Hotel de Hallen. De Remise47 en het hotel lopen naadloos in elkaar over. Als je binnen komt wandelen kijk je je ogen uit. Ik denk dat dit wel de vetste inrichting is die ik ooit ben tegen gekomen. Onwijs hip, lekker urban, met een industriële touch.

restaurant hotspot REMISE47 AMSTERDAM
restaurant hotspot REMISE47 AMSTERDAM

SEIZOENSGEBONDEN SPECIALS BIJ REMISE47 IN EEN GEWELDIGE SETTING

Bij de Remise47 is de keuken Frans-internationaal georiënteerd, maar daarnaast serveren ze ook heerlijke seizoensgerechten. Tijdens ons bezoek stond de kaart in het teken van de kreeft. We hebben met volle teugen genoten. Vooraf bestelden we de kreeftkroketjes en de kreeftenbisque, voortreffelijk! Als hoofdgerecht hadden we de halve kreeft met risotto, werkelijk om je vingers bij af te likken.

De dessertkaart is er ook eentje die een prijs wint. De Rocky Road is te lekker om te laten staan. Bij de Remise47 weten ze wel wat ze moeten doen om hun gasten te verwennen.

restaurant hotspot REMISE47 AMSTERDAM
restaurant hotspot REMISE47 AMSTERDAM

Bij de Remise47 kun je ook lekker borrelen, ze serveren de heerlijkste cocktails en de de lekkerste bites voor erbij. Kortom, wil je een avondje genieten, dan ben je bij de Remise 47 op het juiste adres. Een geweldige setting en fantastisch eten!

Website: remise47.com
Adres: Bellamyplein 47

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DEEL TIPS

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!