Heb je een dagje niets te doen? Dan kan je lekker heel je dag doorbrengen bij Restaurant & Undergroundbar Thoms aan de levendige Meent. Je hebt hier namelijk de mogelijkheid om te lunchen, dineren, een drankje te doen én een dansje te wagen.

Thoms is een initiatief van Arthur, een gedreven ondernemer die je misschien ook wel kent van Café Van Zanten en Grand Café Wester Paviljoen. Samen met destijds Chef-kok Rob van der Burg en Sam Krebbers was het doel het creëren van een horecagelegenheid waar de gasten een ervaring opdoen zoals zij dit zelf zouden willen. Het drietal heeft dan ook keihard gewerkt om in december 2015 de deuren te kunnen openen.

THOMS UNDERGROUND BAR EN RESTAURANT ROTTERDAM
THOMS UNDERGROUND BAR EN RESTAURANT ROTTERDAM

Zowel binnen als op het terras hangt een relaxt, stoïcijns sfeertje. De mengelmoes van het diverse publiek zorgt voor een aangenaam gevoel. Ook de inrichting sluit bij deze sfeer aan. De oude koffieketel van oma geeft je het gevoel dat je thuis bent. Beneden hangt echter de wat mysterieuzere underground sfeer. Iedere vrijdag- en zaterdagavond heb je in deze kelder de mogelijkheid om je meest gracieuze dancemoves te laten zien.

Wat inmiddels een begrip is geworden is het enige echte ‘Thoms Keilen Bier’. Een heerlijk licht biertje met een subtiel-bittere smaak. Dit bier is ontstaan uit een samenwerking met brouwerij Noordt. Ander bier van brouwerij Noordt is ook van de tap te verkrijgen.

THOMS UNDERGROUND BAR EN RESTAURANT ROTTERDAM
THOMS UNDERGROUND BAR EN RESTAURANT ROTTERDAM

EEN WARME VIBE EN UITZICHT OP DE BRUISENDE MEENT BIJ THOMS

Buiten het driegangenmenu om zijn alle gerechten gericht op simplicity. Thoms wil haar gasten kwaliteit bieden zonder de vaak gebruikte, uitslovende praktijken uit te voeren. Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Het maakt niet uit welk moment van de dag het is. Bij Thoms ben je altijd verzekerd van een warme omgeving met als uitzicht de bruisende Meent.

Thoms
Meent 131-129, Rotterdam
thoms.nu

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders