Restaurant Jaspers viert in 2021 hun 10 jarig bestaan. Chef Jasper Videler begon zijn avontuur aan de Ceintuurbaan in Amsterdam zuid nadat hij jarenlang bij een aantal van de beste restaurants van Nederland heeft gewerkt. Met zijn uitgebreide kennis zorgt hij ervoor dat een diner bij Jaspers garant staat voor een culinaire avond. Bijzondere gerechten en mooie wijnen.
Bij binnenkomst valt meteen het warme welkom en de fijne indeling van het restaurant op. De lange ruimte is aangenaam verlicht, met genoeg ruimte tussen de, met wit linnen perfect gedekte tafels.
Restaurant Jaspers Amsterdam - Hotspotjes -5
Restaurant Jaspers Amsterdam - Hotspotjes -4

Het menu bij Jaspers verandert geregeld met keuze uit een 3- tot 7 gangen menu. Eenmaal aan tafel begonnen we met een mousserende, halfzoete rosé die lekker wegdronk bij de drie verfijnde amuses die we voorgeschoteld kregen. Daarna werden we verrast met een viergangen chefs choice diner met bijpassende wijnen.

JASPERS AMSTERDAM: EEN CULINAIRE BELEVING AAN DE CEINTUURBAAN
JASPERS AMSTERDAM: EEN CULINAIRE BELEVING AAN DE CEINTUURBAAN
JASPERS AMSTERDAM: EEN CULINAIRE BELEVING AAN DE CEINTUURBAAN

VERRASSENDE SMAAKCOMBINATIES BIJ JASPERS

Om te beginnen krijgen we als eerste gerecht een perfect bereidde Kabeljauw. Bereid met paprika, olijf en artisjok was dit een smaakbommetje, die gepaard ging met Pago del Vicario, Blanco de Tempranillo. Vanaf nu onze nieuwe favoriete Spaanse witte wijn. Wat volgde was een verrassende smaakcombinatie: Heek met langoustine, venkel en koffie, waarna een smaakvolle Entrecote gepaard met een glas stevige Malbec kregen. De avond sloten we af met een friszoet dessert van Mandarijn, pastinaak, dragon en macadamia. Zo lekker, daar kan je ons voortaan voor wakker maken.

Zelf nog nooit bij restaurant Jaspers geweest? Dan is het het hoog tijd om eens langs te gaan!

Website: restaurantjaspers.nl
Adres: Ceintuurbaan 196

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.