In 2017 opende The Avocado Show voor het eerst haar deuren in Amsterdam. Een avocado-restaurant waar alle gerechten draaien om Pretty Healthy Food. Oftewel; spectaculair vormgegeven gerechten die naast kleurrijk ook eerlijk zijn. Sindsdien heeft het concept zich verspreidt over verschillende grote steden in Europa.

Wekelijks staan er mensen in de rij om ook maar iets van de Instagrammable avocadogerechten te proeven én uiteraard te fotograferen. Dus avocadolovers eat your green heart out, want bij The Avocado Show aan de Keizersgracht kom je terecht in een avocadowalhalla, waar je all-day (ontbijt, lunch, diner) van deze groene vrucht.

The Avocado Show - Amsterdam
The Avocado Show - Amsterdam

Kom binnen in een roze-groene setting, waarbij The Avocado Show in neonletters in een groene jungle aan de muren schijnt. Er is een grote bar waar je drankjes kunt bestellen of ga zitten aan de hoge roze eettafels met uitzicht op de openkeuken.

The Avocado Show - Amsterdam
The Avocado Show - Amsterdam
The Avocado Show - Amsterdam
The Avocado Show - Amsterdam

GROENER GAAT HET NIET WORDEN BIJ THE AVOCADO SHOW

Op het bij menu The Avocado show staan verschillende kleurrijke ontbijt, lunch en diner gerechten. Pokébowls zoals de Salvocado met avocado, zalm, edamame, wasabi mayo. Of bestel een Citrus Blast salade met verse zalm en zwarte quinoa en eetbare bloemen. Of ga voor een Showshuka. Een klassieke Shakshuka in een pannetje met een eitje, feta en natuurlijk: avocado. Prima te combineren met Avocado fries zodat je lekker in het rode sausje kunt dippen.

Trek in een burger waarvan de broodjes zijn vervangen door — je verwacht het niet — een avocado? Bestel dan de Bun Burger met avocado, angus beef, bacon, en tomaat. De Cheeky Burger met knapperige kip is van iets minder ‘groen’ kaliber en wordt alleen mooi afgetopt met een avocadoroosje. Sluit het geheel af met een avocado peanut butter ijsje, om in de groene ambiance te blijven hangen.

The Avocado Show - Amsterdam
The Avocado Bar - Amsterdam-2

In de zomer kun je bij de The Avocado Show op een zonnig terras bivakkeren met uitzicht over de Keizersgracht. Bestel een cocktail en geniet van alle groene variaties van de kaart terwijl de bootjes met pit langs je voorbij varen.

The Avocado Show
Keizersgracht 449, Amsterdam
theavocadoshow.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders