The Greanery is teruggekeerd naar het Westergasterrein in Amsterdam. Dit keer vind het visuele spektakel plaats in het indrukwekkende Transformatorhuis in het Westerpark.

Deze unieke restaurant ervaring staat volledig in het teken van duurzaamheid, waarbij tijdens het 5-gangen diner (served by Peroni) elke gang met een 360° videomapping veranderd terwijl je luistert naar muzikale acts en entertainment.

Deze diner experience is ’s werelds eerste restaurant, die volledig is opgewekt door groene energie. Tijdens het diner worden futuristische thema’s en elementen gebruikt om bezoekers te inspireren om zelf ook duurzame stappen te maken.

The Greanery diner Amsterdam
The Greanery diner Amsterdam

Het is voor het restaurant niet alleen belangrijk om groene energie te gebruiken, maar door een op maat gemaakt stroomplan streven ze er ook naar deze energie weer terug te geven aan het net.

Het thema van deze dineravond is ‘Regios of Holland’. Wat staat voor een samensmelting van verschillende bekende wereldkeukens, met uitsluitend in ons land geproduceerde ingrediënten.

The Greanery diner Amsterdam
The Greanery diner Amsterdam
The Greanery diner Amsterdam
The Greanery diner Amsterdam

THE GREANERY STREEFT NAAR 100% CIRCULAIR

The Greanery blijft zich ook de komende jaren ontwikkelen en zet de ervaringen van dit jaar in om in 2023 nog meer circulair te kunnen zijn. Het geserveerde eten komt niet van een voedselketen, maar is lokaal geproduceerd en waar mogelijk emissievrij en zonder restafval.

Het aanscherpen hiervan bepaalt de koers voor de toekomst, waarin buiten de grote voedselketen, energie regeneratie (techniek waarbij verspilde energie in machines wordt teruggewonnen en hergebruikt) en zonder afval wordt gewerkt.

Wanneer: 24 november tot en met 24 december
Waar: Transformatorhuis, Amsterdam
Info: thegreanery.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!