Levenslang in Amsterdam zit gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Bijlmerbajes in Amsterdam Oost. Deze industriële locatie wordt voor een aantal jaar omgetoverd tot een unieke brouwerij, restaurant en nachtclub.

Stiekem hopen we dat deze locatie een vaste plek gaat krijgen, want deze hotspot ziet er waanzinnig vet uit. Bijna alles van het voormalige ketelhuis staat nog overeind, wat het een extra rauwe uitstraling geeft.

De uitbaters achter deze rauwe hotspot zijn de mannen achter de Amsterdamse brouwerij De Eeuwige Jeugd en het all-day bier én snackparadijs Café de Jeugd.

Levenslang Amsterdam Oost - Bijlmerbajes
Levenslang Amsterdam Oost - Bijlmerbajes

Levenslang staat garant voor een uniek clubhuis waarbij verrassen, sensatie en humor de belangrijkste pilaren van het concept zijn. Het unieke Bajeskwartier is een perfecte locatie om deze pijlers verder te ontwikkelen voor de komende 5 jaar.

Justin Brown, bekend van onder andere Bao Buns Amsterdam en The Chippy, is verantwoordelijk voor de verschillende streetfood gerechten die worden geserveerd. Hij zet verschillende gerechten op het menu, waaronder bao buns, knapperige vis of een pittige kip. Hierdoor voelt het alsof je op bezoek bent bij een mini-foodhall met verschillende concepten.

Levenslang Amsterdam-1
Levenslang Amsterdam Oost - Bijlmerbajes
Levenslang Amsterdam Oost - Bijlmerbajes
Levenslang Amsterdam Oost - Bijlmerbajes

NIET LEVENSLANG, WEL FUN VOOR EEN LANGERE PERIODE

Levenslang zal elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn en op zaterdagnacht werken ze vaak met externe partners. We hebben stiekem al wat video’s voorbij zien komen van Festimi en Herrensauna, dus dat kan niet misgaan in de oude Bijlmerbajes.

Levenslang
Bijlmerbajes, H.J.E. Wenckebachweg 48, Amsterdam
deeeuwigejeugd.nl/levenslang

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!