The Lobby Fizeaustraat zit op een kleine twintig minuten fietsen van het centrum en op loopafstand van het Amstelstation. Het restaurant is onderdeel van Hotel V Fizeaustraat, een voormalig psychiatrisch ziekenhuis omgetoverd door een prachtig in Amsterdam Oost.

Naast negentig prachtige hotelkamers, heeft Hotel V Fizeaustraat ook een restaurant mét een enorm terras. Het terras ligt net wat lager dan de weg waardoor je minder last hebt van de passerende auto’s en je hier heerlijk buiten kunt eten of kunt genieten van je kopje koffie.

Zodra je binnenkomt wordt je verwelkomt door een jaren zeventig flowerpower vibe. Denk aan mossige tinten gecombineerd met gouden elementen, knusse zithoekjes met leuke vetplanten en zelfs peacetekens komen terug in het interieur.

Over werkelijk elk detail is nagedacht bij deze hotspot! Bij de receptie bijvoorbeeld. Daar hangt net zoals bij The Lobby Nesplein, een gigantische kroonluchter. Leuk detail is echter dat deze gemaakt is van fietsenkettingen in plaats van kristal! Op de Fizeaustraat worden elementen van de andere locaties in een net ander jasje gestoken en heeft daardoor een echt eigen karakter. Hierdoor voelt het vernieuwend, maar toch ook zeker vertrouwd aan.

RESTAURANT THE LOBBY FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM: NIEUWSTE HOTSPOT OMGEVING AMSTELSTATION
RESTAURANT THE LOBBY FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM: NIEUWSTE HOTSPOT OMGEVING AMSTELSTATION

LUNCHEN BIJ THE LOBBY. HET MENU

Ook qua keuken toont The Lobby Fizeaustraat enige gelijkenissen met The Lobby Nesplein. Klassiekers als de egg’s benedict (naar mijn mening de beste van Amsterdam!), de wentelteefjes van suikerbrood en natuurlijk de befaamde flamkuchen vind je nog steeds op de kaart. Door de grote open keuken heeft The Lobby Fizeaustraat echter nog veel meer te bieden. Zo heb je nu voor het diner een vijfgangen menu en ook tijdens de lunch kun je kiezen uit een twee of drie gangen menu met uitstekende hoofdgerechten.

En die hoofdgerechten moesten wij dus zeker even proberen tijdens onze lunch. We kozen voor de dorade met mosselen op een bedje van riso nero en zeekraal en de ravioli met taleggio, violet artisjokken en cantharellen in een overheerlijk sherrysausje. Bij deze twee heerlijke gerechten werden ook nog eens twee heerlijke bijpassende én bijzondere wijnen geschonken. Zo kregen we bij de ravioli een witte rioja! Als toetje namen we crème brûlée met een perfect krokant laagje van suiker en de welbekende wentelteefjes.

RESTAURANT THE LOBBY FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM: NIEUWSTE HOTSPOT OMGEVING AMSTELSTATION
RESTAURANT THE LOBBY FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM: NIEUWSTE HOTSPOT OMGEVING AMSTELSTATION

INTERIEUR BIJ THE LOBBY FIZEAUSTRAAT

Het interieur is ruimer opgezet en de locatie an sich is ook een stuk groter. Hierdoor is het restaurant bij uitstek geschikt voor business meetings en bijvoorbeeld verjaardagen. Dit uit zich ook zeker in het publiek wat een saamhorige mix is tussen Amsterdammers, zakenlui en hotelgasten. Het enthousiaste team van de Fizeaustraat verwelkomt iedereen met open armen. Service en gezelligheid staan hier centraal!

Maar liefst 7000 vierkante meter aan gezelligheid, food en drinks, dat is The Lobby Fizeaustraat. Kom snel langs om in het zonnetje te genieten op het ruime terras, plof neer in een van de heerlijke fauteuils of neem plaats aan een van de stijlvol gedekte tafels.

The Lobby Fizeaustraat
Fizeaustraat 2, Amsterdam
thelobbyfizeaustraat.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders