WAARSCHUWING: GEVAARLIJK LEKKERE COCKTAILS BIJ KU KITCHEN!

Ku Kitchen is sinds twee jaar een mooie Oosterse toevoeging op de Utrechtsestraat. Het restaurant en tevens cocktailbar is smal, maar loopt ver door. Ook oogt de zaak nog langer door de semi open keuken.

Je ziet de chefs aan het werk vanachter een enorme ruit waardoor je precies kunt afkijken hoe je die perfecte sushi nu eigenlijk moet rollen.

Terugkomend op die cocktailbar, ik heb nog nooit zo’n lekkere cocktail gedronken als hier. Wij namen twee verschillende, de Watermelon Ginger en Strawberry Slush, en ze waren allebei even lekker. Je proeft duidelijk het verse fruit wat gebruikt is en ze zijn enorm socialmedia waardig!

Ku Kitchen Amsterdam sushi & cocktails Utrechtsestraat

Credits: couverts.nl

Ku Kitchen Amsterdam sushi & cocktails Utrechtsestraat

Na de avond geopend te hebben met deze heerlijke cocktails, begonnen wij aan het voorgerecht van sweet potato tempura (lekker!) én flamed edamame. Nu kies ik wel vaker voor edamame als ik ergens ben, maar deze was echt goed. Waar ze normaal alleen geserveerd worden met (zee)zout, zag ik nu vanuit de keuken hoge vlammen komen waar onze boontjes dwars doorheen vlogen. De knoflook en sesam was hierbij een perfecte combinatie. 

Als hoofdgerecht namen wij de go nuts salade met tonijn én natuurlijk de sushi! Ku Kitchen serveert Japanse gerechten met veel vis en zeevruchten, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor een goede burger of een portie pork ribs. Dit alles met een Japanse twist.

Hoe graag we ook wilde, het toetje ging er (helaas) niet meer in. Hoewel de kaart veel goeds belooft met o.a. ginger ice cream en sKuppino, een scroppino met jasmijn yuzu sorbetijs en sake, zaten we echt vol!

Ku Kitchen is een echte aanrader mocht je in de buurt zijn van de Utrechtstestraat! Voor sushi en cocktails of een combinatie van allebei!

Ku Kitchen Amsterdam sushi & cocktails Utrechtsestraat

Ku Kitchen Amsterdam sushi & cocktails Utrechtsestraat

Credits: couverts.nl

Terwijl je geniet van alles wat je bij Ku Kitchen kunt eten en drinken, is er ook genoeg te zien. De imposante bar met grote verzameling aan dranken, de bakstenen muur die onderbroken wordt door muurschilderingen, de chefs in de keuken. Ondertussen verteld het personeel ook graag over de gerechten en cocktails.

Eigenlijk vind je bij Ku Kitchen alles wat je nodig hebt voor een avond uit. Wij baalden dan ook als een stekker dat het pas dinsdag was!

Ku Kitchen Amsterdam
Utrechtsestraat 114, Amsterdam
ku114.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders