Vorig jaar hielp Hendrick’s Gin verloren romantici uit de brand met de Poetry Hotlijn en ook dit jaar gaan ze weer op stap met de missie om wat liefde uit te delen. Op zaterdag 12 februari en zondag 13 februari stuurt ’s werelds meest ongewone gin cupido’s op pad om complimenten uit te delen in verschillende Nederlandse steden. Ben je in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Dan is de kans dat je een compliment in ontvangst mag nemen en daarna op verschillende locaties in de stad twee Hendrick’s gin-tonics voor de prijs van één kan bestellen.

Hendrick’s Gin werkt in totaal met 21 locaties samen, waaronder The Five Points, The Rumah, Flying Dutchmen, Law & Order, Vesper Bar en Ruby Rose. In The Streetfood Club in Utrecht en Luden in Den Haag staat er nog iets anders op het menu. Daar kan je naast cocktails nippen en heerlijk dineren een liefdesbrief laten schrijven door een live dichter.

HENDRICK’S GIN - Hotspotjes -2
HENDRICK’S GIN - Hotspotjes -2

Zelf op Cocktail Tour? Dat kan ook! In Amsterdam kan je met de WOGO Hendrick’s Tour in de weekenden van 12&13 en 19&20 februari een wandelroute doen langs drie bars. Daar wordt je getrakteerd op de lekkerste cocktails en zijn er romantische spellen te spelen.

Hendrick’s Gin staat bekend om zijn eigenzinnige karakter en bijzondere smaakprofiel. In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick’s Gin gedistilleerd in Schotland en met de hand vervaardigd in kleine batches van slechts 500 liter per keer. Hendrick’s bevat met bijzondere essences van Cucumis Sativus (komkommer) en Bulgaarse Rosa Damascena (rozenblaadjes), verrijkt door 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. De Carter-Head” ketel en een koperen “pot” ketel creëren samen een buitengewoon zachte gin met een ongebruikelijk karakter.

Deelnemende restaurants en cocktailbars per stad

Amsterdam: Flying Dutchmen, Dutch Courage, Super Lyan, Law & Order, Vesper Bar en The Traveller
Den Haag: Luden, The Gyros Club, Café Annabel, Van Kinsbergen en The Five Points
Rotterdam: DoDo’s, Mooie Boules, The Rumah, NY Basement en Huismeester
Utrecht: The Streetfood Club, Ruby Rose, Miyagi and Jones, UBICA en TWINTIG

Fotocredits header: Joe Sarah Photography

Deel deze tips

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.