Restaurant Volare is een toegankelijke trattoria en zit gevestigd in een groot hoekpand aan de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam-West. Het restaurant heeft ook een aperitivo bar: Bomboloni’s.

Bij Volare schuif je gezellig aan met familie en vrienden voor een pizza uit de steenoven, heer- lijke antipasti of huisgemaakte pasta’s, waar- bij een goede fles wijn niet kan ontbreken. De keuken wordt geleid door twee Italiaanse chefs uit Cremona & Thiene. “Het gebruik van open vuur is typerend voor de Italiaanse kookwijze.” Denk aan gegrilde octopus en een rib-eye.

Natuurlijk kunnen klassiekers als arancini en fritto misto niet ontbreken als hapjes. Verder staan er top gerechten tussen de pasta’s en pizza’s zoals krab ravioli en een pizza tartufo nero.

VOLARE AMSTERDAM: ITALIAANSE TRATTORIA MET ZELFGEMAAKTE LIMONCELLO IN WEST

Restaurant Volare heeft een dynamisch geheel aan zitplek- ken, van hoge tafels en lage lange familietafels tot booths waar men uren aan kan dineren. Er is een private dining room in de (wijn)kelder; de perfecte plek voor feestjes en diners. Een over- dekt terrasje gaat ervoor zorgen dat men tijdens de zomeravonden kan genieten van een aperitivo met één van de signature antipasti gerechten, pizza’s of pasta’s. 

VOLARE AMSTERDAM: ITALIAANSE TRATTORIA MET ZELFGEMAAKTE LIMONCELLO IN WEST
Italiaanse trattoria Amsterdam West- Hotspotjes -6

 VOLARE MENU & BOMBOLONI’S

Op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden opent de aperitivo bar van Volare, Bomboloni’s, haar deuren om na werk een hapje te eten en/of om de hele avond door te brengen in de lounge met een Negroni, Espresso Martini, Aperol Spritz of een ruime selectie Italiaanse wijnen.

De hoge tafels en barplekken in combinatie met Italiaanse hapjes en drankjes zorgen voor een bruisende, maar toch ontspannen sfeer waardoor het even voelt als een zwoele zomeravond met je hele vriendengroep in Italië. Niet te ontbreken is de huisgemaakte limoncello: Bomboloni’s Limoncel- lo. Deze is te bestellen per glas of per fles en perfect om te delen als digestief. 

Het interieur van Volare is ontworpen door bureau Studio Modijefsky. Volare zit vol met prachtige details – de zachte kleuren die in combinatie met de ruwe oppervlakken, speelse vormen en handgeschilderde grafische muurkunst- werken. De inspiratie voor de zaak komt van een retro Amalfi Coast vibe. 

Volare 
Admiraal de Ruijterweg 79, Amsterdam
volare.amsterdam

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders