Vorig jaar opende hotspot Weesper Amsterdam haar deuren. Dat is iets waar wij heel blij mee zijn! Aan de Weesperzijde 144 zit Weesper in een prachtig pand op de hoek aan de Amstel. Alleen de locatie is al een bezoekje waard. In de zomer kun je hier heerlijk in het zonnetje op het terras zitten en genieten van je favoriete drankje en één van de heerlijke gerechten. Ook in de winter is Weesper Amsterdam een bezoek waard.

WEESPER AMSTERDAM
WEESPER AMSTERDAM
WEESPER AMSTERDAM
WEESPER AMSTERDAM

Als je binnenstapt kijk je je ogen uit. Wat een prachtige ruimte is dit. Weesper is groot, maar heeft toch heel goed een intieme sfeer weten neer te zetten. De wijnkelder is helemaal een geweldige verrassing, deze doet namelijk ook dienst als restaurant. De kaart is klein, fijn en vriendelijk geprijsd. Niet teveel poespas, maar je kunt uitgaan van kwaliteitsproducten. Wij hebben hier uitzonderlijk goed gegeten, de koks van Weesper verdienen een hele dikke pluim. Het vlees dat ze serveren is zo mals. HULDE! Daarbij serveren ze ook nog eens heerlijke bijpassende wijnen. We hebben echt onwijs genoten.

GENIET BIJ WEESPER AAN DE AMSTEL MET JE VRIENDEN OF MET JE LOVER

Dan denk je; goed eten, goede sfeer, lekkere wijn, zo is het wel genoeg! Nou nee hoor, het personeel is ook nog eens fantastisch. Het zijn duidelijk horecamensen. Zij doen er dan ook alles aan om het je naar de zin te maken. Ze weten wat er op de kaart staat en kunnen heerlijke wijn-spijs combinaties aanbevelen. Kortom, wil je een avondje genieten, ga dan maar gewoon naar Weesper Amsterdam. SUCCES GEGARENDEERD.

Weesper
Weesperzijde 144, Amsterdam
weesper.amsterdam

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders