Ben je op zoek naar een bijzondere lunchplek? En ben je, net als ons, gek op schommelen? Dan is Happy Tosti in een zijstraat van het Plein in Den Haag echt iets voor jou!

Ondanks de grote drukte, is de sfeer heel ontspannen en gezellig. Je wordt direct heel vrolijk van het frisse interieur, de schilderijen aan de muur (gemaakt door mensen met een beperking) en natuurlijk de schommels! Bij binnenkomst zie je gelijk de open counter waar de lekkerste tosti’s worden bereid. Geen zin in een tosti? Er is ook keuze uit panini’s, yoghurts, salades, huisgemaakte soepen en limonades. Allemaal gemaakt van gezonde biologische producten.

SCHOMMELEND EEN TOSTI ETEN BIJ HAPPY TOSTI

Happy Tosti staat natuurlijk niet alleen bekend om de lekkerste tosti’s. Het concept laat zien dat medewerkers met een arbeidsbeperking perfect kunnen functioneren in een hippe lunchzaak. We genieten volop en alle medewerkers zijn echt supervriendelijk en gezellig. We worden er helemaal ‘happy’ van!

Bij Happy Tosti kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten tosti’s: van ham/kaas  tot raclette met heerlijke Zwitserse Gruyère. Ook lekker is de Tosti Chorizo: een tosti met Chorizo, extra belegen biologische kaas, Jalapeño pepers en Gruyère op biologisch brood. Alle gerechten worden geserveerd op houten Happy Tosti planken die ook te koop zijn en waarmee je dit mooie initiatief sponsort.

Happy Tosti is een hele unieke plek om te lunchen. Ze hebben nu ook vestigingen in Hoofddorp en Leiden en hopelijk worden het er nog veel meer. Wij van HotSpotjes vinden het een heel tof en inspirerend concept!

Happy Tosti
Korte Poten 5, Den Haag
happytosti.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!