30 ML in Utrecht is te vinden op Vredenburg 23. Dit is dé de plek om met een goede kop koffie te werken of te relaxen. Bij binnenkomst in de lange, lichte ruimte ervaren we een fijne en ongedwongen sfeer. Omdat 30 ML Coffee Roasters is ingericht met houten tafels in een lichte kleur oogt het geheel licht en ruim. Door de goede opstelling van de tafels en verschillende hoekjes kun je zowel kiezen voor privacy als gezelligheid met anderen.

Ruitvormige houten latjes op de muur doorbreken het wit en geven leuk, speels effect. Dit speelse komt ook terug in het interieur. Er hangt een lichtsnoer met bollampjes boven de bar, planken met accessoires achterin geven een warm huiskamer gevoel en het vintage kastje met daarop een grote waterkan voor je refill, draagt hier ook aan bij.

30ML UTRECHT: FIJNE KOFFIEBAR MET ALL DAY BREAKFAST
30ML UTRECHT: FIJNE KOFFIEBAR MET ALL DAY BREAKFAST

De koffie wordt met liefde en aandacht gemaakt. Elk kopje ziet er prachtig uit. De groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee koffie wordt zelf gebrand door professionele koffiebrander. En ben je minder van de traditionele koffie of cappuccino, of hou je van koffievariatie? Dan is deze plek des te meer een bezoekje waard. Denk aan de cappuccino met kokosmelk of aan ijskoffie met verschillende smaken.

30ML UTRECHT: FIJNE KOFFIEBAR MET ALL DAY BREAKFAST
30ML UTRECHT: FIJNE KOFFIEBAR MET ALL DAY BREAKFAST

CHILLEN OF WERKEN BIJ 30ML IN UTRECHT

Door het prijzen van de goede koffie, willen we vooral niet de gerechten en taartjes vergeten. Wij aten de carrot cake en american pancakes. Beiden echt een aanrader! 30 ML Coffee Roasters hanteert het concept van all day breakfast waardoor je op elk moment kunt ontbijten. Je kunt dit leuke koffietentje met verschillende doelen bezoeken; Als student of harde werker, op zoek naar focus en creativiteit. Maar ook om lekker bij te kletsen met een vriendin.

Dus plan binnenkort eens een bezoekje om zelf de bijzondere koffie te proeven! Of ga erheen voor een barista of latte art workshop. Hierdoor kun je zelf ook leren hoe je een latte art master wordt!

30 ML 
Vredenburg 23, Utrecht 
30ml.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders