Misschien kennen jullie Sarang Mas nog op het Rokin. Nou opgelet: Het zusje Café Amoi in Amsterdam opende afgelopen zomer haar deuren. En deze bijdehante dame wil je ontmoeten. Bij Café Amoi kun je genieten van Indonesische gerechten en drankjes in een hele toffe setting. Oud West heeft er weer een Indonesisch pareltje bij! Café Amoi zit op de Kinkerstraat 53.

Bij Café Amoi draait het om delen. De kaart staat vol Indonesische gerechten die je met je gezelschap kan delen. Wat denk je van een heerlijke Satay Ayem of Udang Blado? De keuze is reuze! Geadviseerd wordt om per persoon 2 of 3 gerechtjes te kiezen. Uiteraard worden er Indonesische biertjes geserveerd. We love it! Wij hebben ons laten verrassen door de Indonesische dames in de keuken. Ja, bij Café Amoi staan er Indonesische dames in de keuken. Kwaliteit gegarandeerd! We hebben van iedere hap genoten. Indonesisch eten blijft toch een favoriet.

GENIETEN TOT LAAT IN DE UURTJES BIJ AMOI AMSTERDAM

Naast het heerlijke eten, is de setting ook nog eens fantastisch. Een hele toffe frisse inrichting, met knusse zitjes en gezellige tafeltjes. Daarnaast is Café Amoi in het weekend ook nog eens tot laat open. Het is een ideale plek om lekker te blijven hangen. Want ze serveren ook nog eens heerlijke cocktails. De bediening is mega vriendelijk, de service is goed, en de prijzen zijn helemaal in orde. Kortom, wij kunnen niets bedenken waar we niet enthousiast over zijn!

AMOI – Indonesian Kitchen & Bar
Kinkerstraat 53, Amsterdam
cafeamoi.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders