Aan de Bergweg in Rotterdam zit wel een heel bijzonder en leuk nieuw zaakje. Hier zit namelijk Arzu The Foodbar Supplier. Arzu TFS is eigenlijk een soort lunchroom, maar dan met een sprankelende focus op de foodbars.

Al van jongs af aan houdt Arzu zich bezig met eten. De bonbons die ze vroeger voor verjaardagen van haar vriendinnen maakte, verkoopt ze nu in de vorm van Foodbars in haar eigen zaak. Hier is ze begonnen met zes verschillende smaken, maar inmiddels is de keuze al gegroeid naar 19 verschillende smaken. En die bars, die maakt ze allemaal helemaal zelf.

ARZU THE FOODBAR SUPPLIER ROTTERDAM
ARZU THE FOODBAR SUPPLIER ROTTERDAM

Arzu TFS straalt de warme en gastvrije energie van Arzu zelf uit. Alles is helemaal ingericht naar haar smaak. Haar zaak laat zien wie ze is en waar ze blij van wordt. Ze ziet het zelf een beetje als haar huis, en zo zien wij het eigenlijk ook. Lekker knusjes.

ARZU THE FOODBAR SUPPLIER ROTTERDAM

19 VERSCHILLENDE SMAKEN FOODBARS BIJ ARZU

Arzu TFS biedt een ruime keuze van 19 verschillende foodbars. Deze foodbars worden verkocht in de winkel, op de webshop en ook regelmatig op festivals. Tip: onze favoriet is de peanut bar. Maar natuurlijk zou Arzu haar fantastische en veelzijdige zelf niet zijn als ze de gasten niet wat meer dan alleen foodbars aan zou bieden. Je kan er namelijk ook terecht voor een heerlijke lunch en ontbijt. De yoghurt met fruit en granola en de sandwich met homemade tonijnsalade waren echt way to go!

Succes gaat als een speer en daar weet Arzu alles van. Zet hem dus alvast op je To-Go List, want Arzu is het zeker waard.

Arzu the food Bar supplier
Bergweg 209A, Rotterdam
arzuthefoodbarsupplier.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders