Ben je op zoek naar een leuke hotspot in Oud-West waar je alle bijzondere biertjes uit Nederland kunt drinken en ook nog eens de beste falafel van de stad kunt eten, dan moet je bij Bar Kauffmann zijn op de Reinier Claeszenstraat.

Zus Saskia opende 3 maanden geleden haar deuren en runt nu samen met broer Thomas een super hippe zaak. Leuk om te weten is, dat (bijna) alles door papa Kauffmann is gemaakt. Zelfs de trap kreeg een nieuwe plek en heeft plaats gemaakt voor een stuk glazen vloer. Heel tof!

Als je de naam Kauffmann hoort, denk je misschien Berlin Calling; leuk Duits concept… Maar nee, Saskia is een drukke dame en richtte al “Van Ver” op. Een foodtruck die exotische gerechten dichtbij brengt. Koks die door de taalbarrière moeilijk aan de slag komen, kunnen hier ervaring op doen. Saskia kwam er al snel achter dat falafel een hit is en zo ontstond het concept voor Bar Kauffmann. Biertjes drinken én lekker eten! Niet te moeilijk, maar lekker laagdrempelig.

VERANTWOORD SNACKEN BIJ BAR KAUFFMANN

Het resultaat is echt iets waar ze trots op mogen zijn. Het ziet er heel goed uit. De inrichting is super tof, ik ben er een beetje jaloers op. En de broodjes zijn HEERLIJK! Als je denkt dat de broodjes maar een hapje zijn, dan heb je het mis. Ze kunnen door voor een complete maaltijd. Daarnaast is falafel een goede vleesvervanger en dat past natuurlijk helemaal bij de “minder-vlees-eten-trend” van tegenwoordig.

Bar Kauffmann is ook echt een leuke hotspot om te gaan borrelen. Ze hebben alle lekkere biertjes van Nederland in het assortiment en in het weekend blijven ze open tot 3:00 uur. Ze organiseren regelmatig toffe dingen. Zaterdag 19 augustus is de officiële opening, als je in de buurt bent MOET je gaan. Ze serveren die avond heerlijke borrelhappen voor € 1,- per stuk en vanaf 21:00 uur heten de enige echte Bingo Boys Henry van Loon & Patrick Laureij (Comedytrain) je welkom voor een serieus potje bingo.

Kortom, Oud-West is weer een hotspot rijker.

Bar Kauffmann
Reinier Claeszenstraat 4, Amsterdam
barkauffmann.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!