UNIEKE HOTSPOT IN AMSTERDAM

De Hallen in Amsterdam West is voor velen al een hotspot. Met de komst van de Kanarie Club hoef je echt de hallen niet meer uit. Het is de toevoeging die De Hallen nog nodig had. De Kanarie Club is dé plek om naar toe te gaan voor een borrel, een lekkere lunch of diner, of om lekker overdag te werken. Ja de Kanarie Club heeft het allemaal.

Meat West en Halte 3 hebben plaats gemaakt voor deze nieuwe hotspot. En daar zijn we heel blij mee. Wat een fijne plek is dit. Lekker ruim en licht maar tegelijk ook mega sfeervol door de vette inrichting. De inrichting is verzorgd door studio Modijefski en deze boys hebben wederom goed werk afgeleverd. Vooral de cocktailbar die boven op het bovendek bij het zwembad te vinden is, is te gek. Leuk weetje: het pand is gekraakt geweest en de krakers hebben destijds een zwembad op die plek gebouwd en die is dus in ere hersteld. Je hoeft niet bang te zijn dat je natte voetjes krijgt, want het zwembad is een hele vette zitkuil geworden.

GERECHTEN BIJ DE KANARIE CLUB

De Kanarie Club is ook nog eens een heel erg goed restaurant. Je kan kiezen uit een 3 tot 5 gangen menu, voor hele schappelijke prijzen. Het eten is heerlijk en werkelijk waar kunstig bereidt. Je kan hier een heerlijk avondje tafelen.

Kortom, wij zijn heel erg enthousiast! Eindelijk een hotspot die er tof uit zit, waar je lekker kunt eten en drinken en waar je ook nog eens de ruimte hebt. Hulde!! Ben je nog niet geweest, heel snel gaan!! Wij gaan deze week weer.

Kanarie Club
Bellamyplein 51, Amsterdam
kanarieclub.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!