Cecconi’s Amsterdam zit gevestigd in de exclusieve membersclub Soho House met vestigingen in New York, Berlijn, London en sinds vorige maand ook in Amsterdam. Het prachtige interieur, de bioscoop en het fantastische zwembad op het dak blijft voor velen achter gesloten deuren, maar voor €150,- per maand ben je bij alle vestigingen wereldwijd welkom om deze exclusiviteit te betreden.

Restaurant Cecconi’s op de begaande grond is wel toegankelijk voor iedereen. Treed binnen in een prachtig chique restaurant met een oase van planten, gouden lampen, fluwelen fauteuils en de mooiste opgedekte tafels. Cecconi’s is een Italiaans restaurant in het voormalig Bungehuis, waar je kan genieten op niveau.

CECCONI'S
CECCONI'S AMSTERDAM: ITALIAANS GENIETEN OP NIVEAU AAN DE SPUISTRAAT

MENU CECCONI’S AMSTERDAM

De kaart van Cecconi’s bestaat uit klassieke Noord-Italiaanse gerechten. Denk aan salade’s, handgemaakte pasta’s en zeevruchten. Uiteraard bereid met de beste ingrediënten. De wijnen op de kaart zijn ook niet mis en sluiten perfect aan op deze gerechten, er is genoeg keus. Wees niet bang dat je met een leeg glas aan tafel komt te zitten. De service van de bediening is fantastisch en met een leeg glas zitten is hier geen optie.

Omdat wij bij de eerste tasting van Cecconi’s aanwezig waren, kregen wij diverse gerechten van de kaart geserveerd. Denk aan een Burrata met verse mozzarella en tomaat, carpaccio en tartaar, paddenstoelen risotto met taleggio waarbij de truffel vers door de bediening over onze risotto werd geschaafd, kalfsvlees Milanese  waarbij een citroentje over het knapperige geheel werd uitgeknepen en als afsluiter een heerlijk dessert.

CECCONI'S AMSTERDAM: ITALIAANS GENIETEN OP NIVEAU AAN DE SPUISTRAAT
CECCONI'S AMSTERDAM: ITALIAANS GENIETEN OP NIVEAU AAN DE SPUISTRAAT
CECCONI'S AMSTERDAM: ITALIAANS GENIETEN OP NIVEAU AAN DE SPUISTRAAT
CECCONI'S AMSTERDAM: ITALIAANS GENIETEN OP NIVEAU AAN DE SPUISTRAAT

Naast dineren, kan je op zondag ook aanschuiven voor een brunchbuffet en voor de beste cocktails kan je hier in de avond ook prima terecht. Het Bungehouse behoudt van buiten zijn rauwe randje, maar is binnen getransformeerd tot een prachtig Italiaans paleis.

De prijzen zijn betaalbaar, maar iets hoger dan het gemiddelde segment en dat is het meer dan waard. Met perfecte smaken en een service waar de meeste restaurant nog van kunnen leren, zet restaurant Ceconni’s zichzelf hoog op het Italiaanse lijstje.

Kortom; Buon appetito!

Cecconi’s Amsterdam
Spuistraat 210, Amsterdam
cecconisamsterdam.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders