Op de huidige Noordboulevard, die op dit moment getransformeerd word tot het sjieke Scheveningen van vroeger, maar dan in een modern jasje gestoken. Opent dit voorjaar Foodhall Scheveningen.

Verspreidt over een 1.200m2 grote hal, zijn hier straks driehonderd zitplaatsen aan grote en kleine tafels aanwezig. Het interieur is een mix van sfeervolle lampen, straatlantarens, neonletters, veel planten en aardse kleuren. Hierdoor ontstaat een knus en levendig marktplein waar je straks de hele dag kunt eten, drinken en relaxen. Ga zitten met een koffie in het midden bij het haardvuur of geniet van cocktails aan de lange bar.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Foodhall Scheveningen is geïnspireerd op de sfeer van een gezellige, Aziatische markt vol lichtjes en geluiden. Bestel smaakvolle gerechten en luister naar optredens van bandjes of dj’s die zorgen voor de sfeer.

Het aanbod van de foodstands is werelds en (inter)nationaal. Na een rondje langs de verschillende food stands is het tijd om een keuze te maken. Worden het bitterballen, spareribs, Spaanse churros, of toch een Aziatisch gerecht? Ga jij voor een bordje oesters, een bijzonder lokaal gerecht of voor een sappige vegaburger? Bij Foodhall Scheveningen is er straks voor ieder wat wils!

Website: foodhallscheveningen.nl
Adres: Scheveningen 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!