De Pizzabakkers in Utrecht zit gevestigd op de Nachtegaalstraat. De witte en grijze kleuren in het restaurant zorgen voor een strakke en stijlvolle uitstraling. De goede verlichting maakt dit compleet. Bij binnenkomst is de gave bar met Peroni tap niet te missen. Achter in het restaurant bevindt zich de open keuken, met een echte houtoven. De afwisseling in hoge en lage tafels in het restaurant geeft een leuke, speelse indruk. Bij de tafels hangen mooie sfeerlampjes, met een wit/blauw bordje als achtergrond.

DE PIZZABAKKERS UTRECHT: DE ECHTE SMAAK VAN ITALIË DICHTBIJT
DE PIZZABAKKERS UTRECHT: DE ECHTE SMAAK VAN ITALIË DICHTBIJ

In het interieur bij De Pizzabakkers zijn mooie Italiaanse elementen opgenomen. Denk aan zakken meel, flessen olijfolie en de échte Italiaanse tomatensaus. De witte koffiemachine op de bar is een echte eyecatcher! Dit alles geeft je het gevoel dat je even in Italië bent.

De bediening is vriendelijk en heeft veel kennis van de producten. Het leuke van deze producten is dat ze bijna allemaal uit Italië komen. Een coca-cola vind je dan ook niet op de kaart, wel echte Italiaanse frisdranken zoals Chinotto en heerlijke prosecco. De Pizzabakkers staan voor de perfecte combinatie van pizza en Prosecco, een aanrader.

DE PIZZABAKKERS UTRECHT: DE ECHTE SMAAK VAN ITALIË DICHTBIJ
DE PIZZABAKKERS UTRECHT: DE ECHTE SMAAK VAN ITALIË DICHTBIJ

HEERLIJK MENU BIJ DE PIZZABAKKERS

De producten zijn van goede kwaliteit. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van het perfecte recept voor het deeg, en dat proef je! De pizza’s zijn net even anders. Als je bijvoorbeeld kiest voor een pizza salami, is deze belegd met venkelsalami. Of pizza da noi, met paprikaroomsaus, mozzarella, gepofte paprika, saucijsjes en pecorino. Maar vergeet ook zeker de antipasti niet voor je begint aan je pizza.

Het restaurant wordt bezocht door verschillende gasten, van gezinnetjes tot vriendengroepen. Je kunt kiezen voor een 3 gangenmenu, maar ook voor een snelle pizza. Dit betekent dat jij je bezoekje aan De Pizzabakkers in Utrecht niet langer uit hoeft te stellen om Italië dichtbij te brengen!

De Pizzabakkers Utrecht – Nachtegaalstraat
Nachtegaalstraat 70, Utrecht
depizzabakkers.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders