De door velen geliefde Duke of Tokyo in Amsterdam zit gevestigd in de Reguliersdwarsstraat. Karaoke-fans kunnen hun zangkunsten laten horen in acht verschillende privé karaoke-kamers en hun dorst lessen in een sfeervolle, Japanse bar.

Duke of Tokyo is een plek waar iedereen zich voor heel eventjes kan wanen in de magische wijk de ‘Golden Gai’, gelegen in Shinjuku-Tokyo. De Golden Gai staat bekend om haar smalle straatjes, sfeervolle lampjes en lichtjes, weldaad aan versiering en vele intieme (karaoke)barretjes.

DUKE OF TOKYO AMSTERDAM: LEUKSTE KARAOKE BAR IN AMSTERDAM

De moderne spin-off van het al bekende concept karaoke, dat is de Duke of Tokyo. De oude schaftwagens die de vier Amsterdamse vrienden ombouwden tot intieme, mobiele, Japanse ‘karaokeclubs’, waren de afgelopen twee jaar de gangmakers op menig feestje en festival.

Zo was de Duke meerdere malen te gast bij het razend populaire festival Wildeburg, het magische Into the Woods en bij de Amsterdamse barren het SkateCafé, Kopstootbar Amsterdam en Bar Broker.

Met de vaste locatie van de Duke of Tokyo willen de vier heren de eerste échte Japanse karaokebar van Amsterdam openen, waar gezongen kan worden in privé karaoke kamers. De mobiele karaoke-wagens blijven te huur voor feestjes en festivals.

Kan je niet in Amsterdam en wil je liever naar een andere stad? Er zit ook en Duke of Tokyo in Utrecht en Rotterdam.

Duke of Tokyo Amsterdam
Reguliersdwarsstraat 37
dukeoftokyo.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!