The Streetfood Bar in Amersfoort is een Thais barretje in het centrum die verse authentieke maaltijden bereid volgens authentieke receptuur. Een echte internationale hotspot dus!

De Thaise koks van The Streetfood Bar brengen met veel enthousiasme de smaak van Thailand over in de binnenstad van Amersfoort. Van generatie op generatie worden gerechten met hun bereidingen overgebracht en dat proef je!

THE STREETFOOD BAR AMERSFOORT: THAISE GERECHTEN IN HET CENTRUM
THE STREETFOOD BAR AMERSFOORT: THAISE GERECHTEN IN HET CENTRUM

Of je bij The Streetfood Bar aan de bar geniet van gerechten of voor een Take away gaat, het kan hier beide! Een snelle hap tijdens het winkelen, uren bijkletsen om herinneringen van de verre reis terug te halen of alvast voorproeven voordat de reis gaat beginnen, werken achter de laptop met een potje kruidenthee met bonbons, de krant lezen, na het sporten… voor elk moment kan je bij The Streetfood Bar terecht.

Streetfood als in Thailand is simpel, smaakvol en betaalbaar. Gerechten zijn tussen de €5,50,- en €8,90,-die je tussen 11.30u en 20.00u kan nuttigen.

THE STREETFOOD BAR AMERSFOORT: THAISE GERECHTEN IN HET CENTRUM
THE STREETFOOD BAR AMERSFOORT: THAISE GERECHTEN IN HET CENTRUM

SAWASDEE!

Waarschijnlijk ruik je de kruiden al wanneer je hier naar binnen stapt. Denk eens aan die heerlijke Pad Thai, papaya salade (de welbekende Som Tam), viskoekjes of bijvoorbeeld de traditionele Massaman curry of de Tom Yum. Al ben je vegetarisch, veganistisch of heb je een allergie; dan hebben zij altijd een passend Thais gerecht.

Thais hoeft helemaal niet pittig te zijn, dus laat je kids ook eens kennismaken met deze cultuur!

De medewerkers zijn echte rijst en noodles liefhebbers, de hele dag door, elke dag, dus mocht je er echt niet uitkomen, vraag dan ook gerust naar onze favoriete gerechten en smaakbeleving.

Hier geniet je van lekker en betaalbaar Thais eten in het centrum van Amersfoort.

Than hai aroy! (= eetsmakelijk)

Website: thestreetfoodbar.nl
Adres: Arnhemsestraat 26a

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!