Het curieuze Komkommerkabinet van Hendrick’s Gin is ook dit jaar weer te bezoeken tijdens De Parade. Vanaf 7 juli trekt het theaterfestival langs Den Haag, Utrecht en Amsterdam met bijzondere acts, voorstellingen, heerlijke hapjes en natuurlijk Hendrick’s Gin cocktails. Verwacht muziek en optredens van o.a. Sanne Wallis de Vries, Rundfunk, Eran Ben Michael, Reindier, Conny Janssen Danst, Gavin-Viano en Kim Karssen.

Hendrick's Gin - De Parade 2023-1
Hendrick's Gin - De Parade 2023-2

Het curieuze Komkommerkabinet van Hendrick’s is een ode aan de komkommer, een vast ingrediënt en veel gebruikte garnering in de gin en zal een vernieuwde collectie van badderende, dansende en zingende komkommers als museumstukken vertonen (en een daarbij geserveerde verfrissende dorstlesser). Verwacht Lady Cucumba, die op veler verzoek weer optreedt, en wie wil weten wat de toekomst in petto heeft, doet een beroep op de wijsheden van Hendrick’s curieuze waarzegger.

Komkommerkabinet is een sprookje

 “De Parade is een sprookjesachtige plek waar je kunt verdwijnen in een wereld van muziek en theater. Een uniek festival. En daar voelde ’s werelds meest ongewone gin zich vorig jaar meer dan thuis. En de museumstukken uit Hendrick’s Curieuze Komkommerkabinet al helemaal! Dit jaar zijn we daarom terug met nieuwe curieuze komkommers. En minstens zo ongewone drankjes voor wie de juiste route bewandelt.”

Lisette Veeren, Hendrick’s Gin Brand Ambassador

Kaarten zijn via de website van de Parade te boeken. Apart reserveren voor Hendrick’s Curieuze Komkommerkabinet is niet nodig. De Parade is op de onderstaande data te bezoeken.

  • Den Haag van 7 juli t/m 23 juli – Westbroekpark (Kapelweg)
  • Utrecht van 28 juli t/m 13 augustus – Moreelsepark (Laan van Puntenburg)
  • Amsterdam van 18 augustus t/m 3 september – Martin Luther Kingpark (Amsteldijk)

Info: deparade.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.